Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Will Smith, eğlence endüstrisinde eşsiz bir ün ve servet elde etti. Willard Carroll Smith Jr. yaklaşık kırk yıllık kariyerinde, çok takdir edilen sıkı çalışması ona dört prestijli Grammy kazandırarak oyunculuk, müzik ve hatta film prodüksiyonuna katkıda bulundu. Ayrıca hollywood megastarı, pahalı konaklardan stil ve karakter tonlarını içeren lüks otomobillere kadar uzanan ilgi alanları ile lüks yaşam tarzıyla tanınır. Will Smith’in lüks yaşam tarzı en hafif tabirle ilham vericidir. Lüks dört tekerlekli makine koleksiyonu sadece onun şık kişiliğini vurguluyor. Hollywood devinin otomobil koleksiyonu, zengin ve gösterişli kişiliğiyle sokaklarda gezinirken dikkatleri üzerine çeken hız, konfor ve katıksız aşırılığın enfes bir karışımıdır.

1965 Ford Mustang gibi eski tarz egzotik araçlardan Bentley Azure gibi modern lüks modellere kadar Will’in koleksiyonu ‘vay faktörünü’ yepyeni bir düzeye taşıyor. Ayrıca Dört tekerlekli makineleri, dünya çapındaki otomobil tutkunlarını şaşkına çevirebilecek, heyecan verici ve hayranlık uyandıran bir yol varlığına sahip.

Maybach 57SÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Will Smith

Otomobil endüstrisinde ultra lüks segment söz konusu olduğunda Maybach zirvedir.  İç konfor ve performans dinamikleri söz konusu olduğunda ayrıntılara gösterdikleri olağanüstü özen, en hafif tabirle kendisini kendi ligine sokan bir üstünlük unsuruna sahip genel kişiliği ile büyüleyicidir. Bildiğiniz üzere Maybach 57S, 2005 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda kitlelere tanıtıldı. Özel anlamına gelen ‘S’ lakabı sayesinde anında ilgi odağı oldu. Ayrıca ultra lüks araba modeli, platformunu Rolls-Royce Phantom ile paylaştı. Heybetli dış tasarımı ve numaralı üretim yelpazesi, yalnızca genel ultra lüks çekiciliğini vurguladı. Gösterişli canavar, 620 beygir güç üretmektedir.  6.0 litrelik çift turboşarjlı V12 motoru, aracın tasarımı kadar değerli ve ön plandadır. Ayrıca arkadan çekişli aracın muazzam hırıltısı, 5 vitesli bir otomatik şanzıman ünitesi tarafından ele alındı. 0’dan 100 kilometre hıza sadece 5 saniyede ulaşmaktadır.

Ayrıca ultra lüks sedanın iç mekanı, yolcular için lüks yönüne hitap eden çeşitli özellikler barındırıyordu.  57S’nin içi, kabin boyunca yayılmış Napa deri ve ahşap kaplamaların enfes bir karışıma sahiptir. Etkinleştirilmiş masajlı koltuk arkalıkları, elektrikli ısıtmalı ön koltuklar ve hatta araç içi sesli kontrol sistemi gibi özelliklerle. 57S kesinlikle ‘S’ lakabını yakışmaktadır. 57S, segmentine hakim olan ultra lüks ve çok yönlü bir otomobildir. Rolls-Royce markasıyla olan bağlantısı, inanılmaz genel performansı ve sadece 300 adetlik sınırlı üretimi, onu sahip olunması gereken özel bir araba haline getirdi. Sonuç olarak Will Smith, bu inanılmaz 417.402 dolarlık arabayı koleksiyonunda barındırma ayrıcalığına sahip.

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost, yolcuları için lüks katsayısını örneklemek için yaratılmış özel bir arabadır. Heybetli dış tasarımı, geniş özellik listesi ve birinci sınıf kalite seviyeleri, eşsiz bir incelik ve lüks duygusu yaymaktadır. Bu ağır lüks aracın performans dinamikleri, etkileyici ve genel olarak Rolls-Royce’un gösterişli konforunu tanımlıyor. Ayrıca Rolls Royce Ghost, etkileyici bir motora sahip. 563 beygir gücündeki  6.7 litrelik bir V12 motoru, aracın karakterini belirliyor. Ayrıca Rolls Royce Ghost, akıllı mühendislik çalışmasının ipuçlarını içeriyor. Örnek olarak 50-50 ağırlık dağılımı, canlı performansını daha da vurgular. 0’dan 100’e 4.6 saniyede ulaşması da aracın mükemmel bir motora sahip olduğunu göstermektedir.

Ghost’un içi, birinci sınıf malzemelerin akıllı bir karışımı olan zengin ve birinci sınıf kişiliğini vurgulayan çeşitli kullanıcı dostu özellikler ile oldukça abartılıdır. Lüks otomobil 18 hoparlörlü bir stereo sisteme, Apple carplay ve Android auto’yu destekleyen bir bilgi-eğlence sistemine sahiptir. Ayrıca çift ekranlı arka eğlence sistemi yalnızca kabinin birinci sınıf havasına katkıda bulunmaktadır. Sonuç olarak Ghost genel olarak kusursuz bir kabin içi deneyimi sunmaktadır. Bu lüks aracın güvenlik yönüne baktığımız zaman standart adaptif hız sabitleyici, yaya algılamalı standart otomatik frenleme ve hatta şerit destekli standart şeritten ayrılma uyarı sistemi gibi özellikler karşımıza çıkmaktadır.

Tesla RoadsterÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Will Smith

Bildiğimiz üzere Tesla, eşsiz inovasyon seviyeleri ve katıksız mühendislik ustalığı ile tanınır. Kitlelere elektrifikasyon yoluyla muhteşem performans sağlama konusundaki ebedi arayışları hayranlık uyandırıyor. Ayrıca Roadster’ları performansın ekolojik desteği nasıl tamamlayabileceğinin en iyi örneği. Roadster’ın dış tasarımı, hızlı tempolu doğasını vurgulayan hafif, aerodinamik dış cephesi ile amaca uygun olarak yapılmıştır. Roadster’ın genel görünümü tehditkar, estetik ve işlevsellik amacına kusursuz bir şekilde hizmet etmeyi başarıyor. Bu aracın performans dinamikleri, benzersiz bir verimlilik ve saf hız karışımı ile dudak uçuklatıyor. Dört tekerlekten çekişli Roadster, 0’dan 100 kilometre hıza sadece 1.9 saniyede ulaşmaktadır. Ayrıca 997 kilometre menzile sahip olan Roadster, sınırlama olmadığında 400 kilometre hızın üzerine çıkabilmektedir.  Dört yolcuyu mutlak konfor içinde oturtabilen Roadster ile yenilik unsuru iç mekanda da devam ediyor. Çıkarılabilir cam tavan, performans meraklıları ve heyecan arayanlar için bir bonus olmaktadır. Sonuç olarak “Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Will Smith” adlı içeriğimizin son bölümünde de gördüğümüz gibi başarılı aktör, birçok farklı araca sahiptir.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here