Opel Fiyat Listesi 2021 Eylül Fırsatları

0
9913
Opel Fiyat Listesi
Opel Astra Hatchback

Güncel indirimlerin ve kampanyaların yer aldığı yeni Opel Fiyat Listesi içeriğimizde Opel modellerinin Eylül 2021 fiyatlarını sizler için listeledik. Eylül ayına özel 189.900 TL‘den başlayan fiyatlarla ve %0’dan başlayan faiz seçeneklerinden faydalanarak Sıfır Kilometre Opel sahibi olabilirsiniz.

Opel Fiyat Listesi 2021 Eylül Fırsatları

1Opel Mokka Fiyat Listesi

Opel’in yeni SUV modeli Yeni Mokka sportif ve renkli tasarımıyla tüm bakışları üzerine toplamayı başarıyor. Döneminin ilerisinde tasarımıyla geleceğin çizgilerini taşıyan otomobil fark yaratmak isteyenler için öne çıkıyor. Opel Yeni Mokka Eylül ayına özel 365.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2Opel Fiyat Listesi | Yeni Corsa

Yeni Opel Corsa

Yeni Opel Corsa kompakt boyutları ve modern tasarımıyla ön plana çıkıyor. Yenilikçi ve dinamik tasarım çizgileriyle oldukça sportif bir görünüme sahip olan Yeni Opel Corsa rahat ve konforlu yeni iç yaşam alanıyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 189.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Yeni Opel Corsa farklı motor seçenekleri ve donanım paketleriyle yeni sahiplerini bekliyor.

Yeni Corsa İlanları

3Opel Fiyat Listesi | Opel Astra Hatchback

Opel Astra Hatchback

Opel’in sevilen modeli Opel Astra Hatchback 2020 yılında satışa sunulan makyajlı yeni versiyonuyla çok daha teknolojik ve konforlu hale geldi. Yeni sürüş destek sistemleri ve konfor ekipmanları ile rahat bir yolculuk deneyimi sunan Opel Astra Hatchback aynı zamanda sportif sürüş dinamikleriyle keyifli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor. Üç farklı motor seçeneği bulunan Opel Astra Hatchback 241.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Astra İlanları

4Yeni Crossland

Yeni Crossland

Modern ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Yeni Crossland geniş iç yaşam alanı ve fonksiyonel konfor ekipmanları ile rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Geniş gövde yapısı ve sportif görünümüyle ön plana çıkan Yeni Crossland 227.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Crossland İlanları

5Opel Fiyat Listesi | Opel Insignia

Opel ailesinin sevilen üyesi Opel Insignia keskin çizgileri ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif bir tasarıma sahip. Aynı zamanda geniş gövde yapısıyla heybetli bir duruş sergileyen Yeni Insignia güçlü yol tutuşu ve performansı ile dikkat çekiyor.

Yeni nesil sürüş asistanları ve gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip olan Opel Insignia konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Yeni Insignia Opel Fiyat Listesi Eylül ayı kampanyası ile 490.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Insignia İlanları

6Opel Grandland X

Opel Grandland X

Geniş boyutlara sahip sportif bir SUV almak isteyen kullanıcılar için ön plana çıkan Opel Grandland X 379.900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konforlu ve teknolojik iç mekanıyla rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunan Opel Grandland X yüksek performansı ve güçlü yol tutuşuyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Grandland X İlanları

Opel Fiyat Listesi 2021 Eylül Fırsatları


OPEL FİYAT LİSTESİ ŞARTLAR VE DETAYLAR

1- Yukarıdaki perakende fiyatlar bağlayıcı olmayan tavsiye niteliğindedir. Bayiler satış fiyatlarını serbestçe tayin edebilirler.
2- İmalatçı/İthalatçı şirket önceden haber vermek sizin otomobilin fiyat, tip ve özelliklerinde değişiklik yapabilir.
3- Yukarıda yazılıan ahtar teslim fiyatına ilkyardım çantası bedeli dahildir.
4- İmalatçı/İthalatçı ve satıcı şirket yukarıda belirtilen vergi miktarları ile bağlı olmayıp, alıcının ödemekle yükümlü olduğu vergilerdeki değişiklikler fiyatlara yansıtılır.
5- Kanun ve/ veya bakanlık görüşündeki değişikliklerden kaynaklanabilecek vergi farklılıkları nedeniyle imalatçı/ithalatçı ve satıcı şirket hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar”

Tavsiye edilen fiyat listemizde belirtilen fiyatlar, standart donanımlı araçlara ait olup opsiyonel ekipmanlar ayrıca fiyatlandırılır. Araca opsiyonel ekipman eklenmesi durumunda, 25 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar” uyarınca aracın Özel Tüketim Vergisi matrahı ve vergi oranı değişebilecektir. Vergi mevzuatından kaynaklanan bu değişiklik, aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here