Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Angelina Jolie

0
2341

Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Angelina Jolie… Ünlülerin otomobil koleksiyonları söz konusu olduğunda Jolie’nin garajı, klasik sedanlardan devasa aile SUV’larına kadar en lüks ve iyi tasarlanmış otomobillerden bazılarını karşımıza çıkartıyor. Hollywood’un yetenekleri ve starlarına baktığımız zaman karşımıza ilk olarak Angelina Jolie çıkıyor. Amerikalı aktris ve film yapımcısı; Mr. & Mrs. Smith, Changeling ve Maleficent gibi hepsi de hit olan ve bir servet kazanan filmlerdeki inanılmaz rolleriyle karşımıza çıkıyor. Şu anda 46 yaşındaki yıldız, aynı zamanda “Unbroken” gibi birden fazla filmin yönetmenliğini yapmıştır. Ayrıca sinema sektöründeki yeteneği, Angelina Jolie’yi yüzyılın önde gelen insanlarından biri yaptı. Hollywood’un en çok kazanan aktörlerinden biri olan Angelina Jolie,  50’den fazla ödüllü film,  100’den fazla da ödüllere adaylığı olan filmde rol almıştır.

Milyon dolarlık malikanelerinin, cömert yaşam tarzının ve yoğun film programlarının yanı sıra Angelina Jolie, topluma muazzam katkılarda bulunan kendini adamış bir yardımseverdir. Örnek olarak 2013 yılında Birleşmiş Milletler ABD Birliği’nden Jean Hersholt İnsani Yardım Ödülü’nü aldı. BM Mülteci Ajansı İyi Niyet Elçisi rolü ile yıldızın güçlü bir kalbi olduğunu görüyoruz. Sonuç olarak ister dünyanın her yerindeki hayır işlerini yapıyor, isterse bir film üzerinde çalışıyor olsun, her zaman tarzına uyan en iyi arabaları satın alıp, koleksiyonuna ekliyor. Kısacası Angelina Jolie mütevazı, şaşırtıcı ve zamansız biridir. Angelina Jolie’nin araba koleksiyonuna bir göz atalım…

2007 Model BMW Hydrogen 7Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Angelina Jolie

BMW Hydrogen 7, adından da anlaşılacağı üzere hidrojenle çalışan bir otomobildir. Sıvı hidrojenin bir enerji kaynağı olarak kullanılabileceğinin kanıtı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sedan modeli, büyük bir başarı elde etmiştir. Özellikle Amerika’da oldukça popüler olmuştur. Angelina Jolie, yeni yapım BMW Hydrogen 7’ye ilk ulaşan kişilerden biriydi. Kocası Brad Pitt ile BMW Hydrogen 7’de bir film galasına geldiğinde büyük ilgi çekmeyi başarmıştır. BMW Hydrogen 7 Sedan, 260 beygir gücünde on iki silindirli bir motora sahiptir. Sedan otomobil 0’dan 100 kilometre hıza 9,5 saniye gibi kısa bir sürede çıkabiliyor. En sevdiğimiz özellik, çift modlu güç ünitesidir. Temel olarak, tam bir hidrojen kaynağının sağlanamadığı zamanlarda kullanışlı olabilecek birinci sınıf benzin ünitesine geçmenizi sağlar.

Range Rover RogueTerimi kaldır: Ünlülerin Araba Koleksiyonları Ünlülerin Araba Koleksiyonları

Range Rover Rogue, markanın lider 4×4’ünün en büyük ve iyi donanımlı versiyonunu aradığınızda bulacağınız modeldir. Rogue, Land Rover serisinin başlangıcı olmuştur. “Vogue” adının arkasındaki bütün anlam budur. Rogue, panoramik cam tavan, otomatik farlar ve silecekler, ısıtmalı direksiyon simidi ve deri kaplı koltuklar gibi birkaç standart donanımla donatılmıştır. Güç özellikleri açısından Vogue iki seçeneğe sahip. 339 beygir gücü üretebilen 4.4 SDV8 dizel motor ve 340 beygir gücündeki Supercharged V6 benzinli motor seçenekleri, oldukça başarılıdır.

2013 Lexus LS 460F

Lexus LS 460 F, Angelina’nın California çevresinde sayısız kez sürerken görüldüğü modellerden biridir. Bu yüzden Lexus LS 460F, en sevdiği arabalardan biri gibi görünüyor.  Lexus LS 460 serisi, LS Sport’u unutmadan LS 460, LS 460L ve LS 600hL hybrid gibi modelleri içerir. Ön kaplamada, Lexus gelişmiş bir üç boyutlu ağ ızgarası, siyah bir ızgara çerçevesi ve kavisli sis lambalarına sahiptir. Sonuç olarak iç ve dış tasarımı oldukça başarılıdır.

Volvo XC90

Şaşırtıcı iç kalitesiyle tanınan Volvo XC90, Angelina Jolie’nin filosundaki en önemli SUV modelidir. Bu araç, çok kullanışlı olabilecek geniş, kutu şeklinde bir silüete sahiptir. Ayrıca SUV, muhtemelen en iyi bilgi-eğlence sistemine sahiptir. Tüm kontrollere tablet benzeri 9,0 inç dokunmatik ekrandan ulaşılmaktadır. Sistemin arayüzü, geçişi çok kolay bir menüye sahiptir ve modları değiştirmek, müzik çalmak ve aradaki diğer her şeyi istediğinizde verimli hale getirir. Ayrıca Android Auto ve Apple CarPlay özelliğine sahiptir. Ayrıca, Volvo’nun en büyük SUV’si orta sınıf bir T6 motor ve 316 beygirlik bir turbo üretmek için çalışan süper şarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla donatılmıştır.

2018 Mercedes Benz S 450

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Angelina Jolie” adlı içeriğimizin son modeli Alman üreticiden gelmektedir. 2018 Mercedes-Benz S-450, büyük sedan pazarında rakipsiz olarak zirvede yer almaktadır.  S450 modeli, S-Serisi serisi için giriş sınıfı olarak satışa sunulmaktadır. Ayrıca S 450, yumuşak kapanan kapılar, deri dolgulu koltuklar, yumuşak ve ayarlanabilir süspansiyon ve dijital gösterge paneli gibi standart özelliklerle birlikte gelir. Özellikle güvenlik teknolojisi ile şaşırtıcı özelliklere sahiptir. 3.0 litrelik bir V6 motoru, 362 beygir güç üretmektedir.

Güncel İkinci El Araba Modelleri 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here