“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Jennifer Lawrence” adlı içeriğimde güzel oyuncunun sahip olduğu birbirinden farklı araçları tanıtacağız. Fakat baştan söylemek gerekirse Jennifer Lawrance’nin araba seçimi konusunda pek de iyi olmadığını söylemeliyiz. Jennifer Lawrence, 2012 yılında yayınlanan The Hunger Games’den bu yana sinema endüstrisinin en popüler oyuncularından biri olmaktadır. Ayrıca hem 2015 hem de 2016’da en yüksek ücret kazanan oyuncu ödülüne sahip oldu. Genellikle ünlülerin çok para kazanmasına alışkın olduğumuz için umursamamaktayız. Fakat kazandıkları paralar ile neler yaptıklarını da merak etmekteyiz. Jennifer Lawrance, kendi adını taşıyan bir vakıfa sahiptir. Bu vakıf ile birçok yere yardım etmektedir. Ayrıca hem iyimser hem de oyuncu olan Jennifer Lawrance aynı zamanda klasik araba tutkusu da bulunmaktadır. İşte Jennifer Lawrence’nin hem mütevazi hem de lüks arabaları.

Volkswagen EosÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Jennifer Lawrence

Herhangi bir Hollywood aktrisinin Volkswagen Eos sahibi olmasını beklememekteyiz. Fakat Eos, Alman otomobil üreticisi tarafından 2015 yılında durdurulan aile otomobili için uygun olan modellerden biridir. Eos, iki kapılı, spor kompakt bir cabriolettir.

İkinci El Volkswagen İlanları

Tesla Model S Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Jennifer Lawrence

Tesla Model S, Jennifer’ın serisindeki ilk şık otomobildir. Genç oyuncu 2020 model Tesla Model S’e sahiptir. Tesla Model S’in dünyanın en çok satan premium sedan otomobil olduğunu varsayarsak Jennifer Lawrence’nin doğru bir tercih yaptığını anlayabiliriz.

İkinci El Tesla İlanları

Cadillac CTS CoupeÜnlülerin Araba Koleksiyonları: Jennifer Lawrence

Jennifer’in otomobil koleksiyonundaki bir başka  lüks otomobil, Cadillac CTS Coupe’dir. Bu model üç nesil boyunca piyasaya sürülmüştür. Cadillac’ın CTS Coupe’si, maksimum 640 beygir gücü üretebilen 6.2 litrelik V8 motoru ile süper şarjlı bir otomobildir. Ayrıca Yalnızca manuel şanzımana sahiptir ve yalnızca arkadan çekişlidir. Böylece Jennifer’in sahip olduğu en safkan otomobillerinden biri Cadillac CTC Coupe olmaktadır.

İkinci El Cadillac İlanları

Audi Q7

“Ünlülerin Araba Koleksiyonları: Jennifer Lawrence”  adlı içeriğimizin sonuncu modeli Audi Q7’dir. Alman otomobil üreticisini Audi’nin en efsanevi otomobillerinden biri de Q7 olmaktadır. Bu model, aşırı güvenlik donanımlarıyla sürücüye ve yolculara üstün koruma sağlamaktadır. Jennifer Lawrence’nin Audi Q7’si 3.0 litrelik V6 motora sahiptir.

İkinci El Audi Q7 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here