Aracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

0
1293

Aracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz GerekenlerSıfır araçların fiyatları artmaya devam ettikçe insanlar eski araçlara yönelmektedir. Eski araç satın alan insanlar ikiye ayrılmaktadır; mutlular ve dert sahibi olanlar. Eski araçlarda restore ve bakım aşamaları oldukça yıpratıcı ve zordur. “Aracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler” Adlı içeriğimizi okumadan, eski araçlara merak sarmayınız.

Sabır

Eski bir araç sahibi olmak büyük bir sabır gerektirmektedir. En ufak problem veya arızada günlerinizi harcayabilirsiniz. Parça bulması, usta bulması oldukça dertlidir. Genellikle değişen parçalar birbirine uymamaktadır. Uyumsuz parçalar aracın diğer parçalarına zarar verir ve problemler hızla çoğalabilir. Projeye başladıktan sonra hiçbir zaman bitmeyeceğini bilmelisiniz. Bitti dediğiniz anda bile farklı yerlerinden değişiklikler isteyecektir. Sabrınızın tükendiği zamanlar da Restorasyonun bir zorunluluk değil, eğlence olduğunu hatırlamalısınız. Niyetiniz güzel olsa da insanlar tarafından fazlasıyla tahrip edilecektir. Motivasyon cümleleri okuyup, müzikleri dinlemeye devam etmelisiniz 🙂

YaratıcılıkAracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Restorasyona başlamadan önce en önemli konulardan bir tanesi yaratıcılıktır. Aracınız restorasyon aşamasındayken olumsuz tepkiler verecektir. Uyumlu olmayan parçalar, dış tasarım, iç tasarım ve ufak pürüzlerini yaratıcılığınıza güvenerek mükemmel hale getirmelisiniz. Kişiselleştirmeye çalışırken aracınızın orijinalliğini bozmamalısınız. Problemlerle karşılaştıkça çözüm aramaya başlayacaksınız. internetten ve ustalardan bulduğunuz çözümleri olduğu gibi kopyala-yapıştır yapmamalısınız. Hayal gücünüzü kullanarak yapılan ufak değişimler, size ve aracınıza iyi gelecektir.

SevgiAracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Arabalardan hoşlanıyorsanız, restorasyon işine girmelisiniz. İstemediğiniz ve sevmediğiniz araçlar boşa zaman kaybı olacaktır. Sevdiğiniz, hayalinizdeki araçları restore etmeye çalışın. Çıkan problemler, beklenen parçalar ve yapılan yanlışlar sizi durduramayacaktır. Bitmesini ve yapılması gerekenleri düşünmeyin. Hayalinizdeki araç ile zaman geçirmeye çalışın. Sevgi ve hayalleriniz olmazsa istediğiniz araçta ortaya çıkamayacaktır.

MaddiyatAuto Restoration Russia: Auto Restoration Russia - Assemble Creative Ideas with Advanced Technology

Restorasyonun en önemli adımlarından biriside maddiyattır. Manevi duygularınız yıprandığı zaman maddi olanaklarınız devreye girer. Parça temin etmesi, usta bulması ve işçilik maliyetleri boyunuzu aşabilir. Bir aracı restore etmenin maliyeti, sıfır araç almakla aynı fiyat olabilmektedir. “Alayım, param oldukça yaparım.” Cümlesi maddi ve manevi olarak yıkımdan başka bir şey olmayacaktır. Genellikle bu şekilde alınan araçlar, kısa sürede harabeye dönüşmektedir. Bakamayacağınız aracı aldığınızda, sadece çöp olarak kalacaktır. Yoğun ve sürekli bir şekilde ilerleme kaydetmelisiniz. İlerleyen zaman aracınızı eskitmeye devam edecektir. Çürüme, şase de kayma gibi problemlere hazırlıklı olmalısınız. Bu düzeltme ve onarım işlemlerinin pahalı olduğunu unutmamalısınız. Bazı ustalar kalitesiz işçilik ortaya çıkaracaktır. Yeni bir usta bulduğunuzda aynı işlemi tekrardan yapmak zorunda kalacaksınız. Bu durum yerinizde sayarken cebinizden para çıkmasına neden olacaktır. “Aracınızı Restore Etmeden Önce Bilmeniz Gerekenler” adlı içeriğimizi okudunuz. Karar verip, hayallerinize ulaşmaya çalışmalısınız.

İkinci El Araç Fiyatları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here