arabam.com’la İşler Kolaylaşır!

0
14634

arabam.com’la araç alma, satma, ilan verme, en alacağına karar verme, araç kiralama gibi ihtiyaçlarınızı karşılamanız kolaydır. arabam.com, tüm bu ihtiyaç noktalarında süreci, pratik, hızlı, güvenli ve kolay kılmayı hedefleyerek sürekli çalışıyor. Peki, arabam.com ekibi neler yapıyor da işler daha kolay, daha pratik ve konforlulu oluyor? Biraz bahsetmek istedik…

arabam.com’la İşler Kolaylaşır!

arabam.com, temelde, ikinci el araç ilanı verip, ikinci el araç satın almak üzere ilanları inceleyebileceğiniz bir online alt yapı sunar. Buna ek olarak sıfır km araç almak için ve ikinci el araba kiralamak için de sistemi kullanabilirsiniz. Bu üç temel ihtiyaca yönelik çalışan bir ana yapı üzerinden ikinci el iş makinesi ilanları, ikinci el bahçe makinesi ilanları, ikinci el tarım makinesi ve ikinci el traktör ilanları için de geniş bir seçenek havuzu sunar. Bunun yanında arabam.com sistemi, alanında uzman bir ekip tarafından sürekli farklı açılardan geliştirilen bir online alandır. Burada farklı konu başlıklarına odaklanan birden fazla ekip çalışır. Odaklanılan konular şöyle özetlenebilir:

Nelere Odaklanıyoruz?

  • İkinci el araba almak nasıl daha güvenli olabilir?
  • İnternetten araba almak nasıl daha kolay olabilir? 
  • İnternetten araba alırken ve araba ilanı verirken sürecin tüm ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamak nasıl mümkün olabilir?

Trink Sat!

“Trink Sat” ürünü ile sahip olduğunuz aracı en hızlı biçimde, güvenli ve pratik bir biçimde üstelik de değerinde satabilirsiniz. Bazen arabanızı satmak için ilan vermek, ilanlara dönüş sürecini beklemek, ilanla ilgilenen potansiyel alıcılarla tek tek görüşmek, ekspertiz ve diğer süreçlerle uğraşmak için zamanınız olmayabilir. Aracınızı ikinci el satarken yaşanabilecek dolandırıcılık olaylarının kaygısı da rahatsız edici olabilir. İşte tüm konu başlıklarında aradığınız çözümü Trink Sat ile yakalayabilirsiniz. 

  • arabam.com size en doğru fiyatı, aralık olarak değil tek fiyat olarak verir.
  • Teklifimizi beğenmeniz durumunda size en yakın ekspertiz noktamızdan uygun bir zamana randevu oluşturarak aracınızı kontrole getirebilirsiniz.
  • Ekspertiz sonrası arabam.com aracınızı aynı gün alınır, 1 saat içinde ödemeniz hesabınıza geçer. 
  • arabam.com arabanızı hızlı ama güvenli bir şekilde nakde çevirmenizi sağlar.

Arabam Kaç Para?

Pek çok kişi için satmak istediği arabanın değeri bir soru işaretidir. Herkes kendi aracını değerli görür ama işin piyasası evdeki hesaptan çok farklı olabilir. Aracınızın değerinin üstünde ilan vermeniz, alıcıları sizden uzak tutabilir. Bu durumda çok uzun süre aracınızı satamayabilirsiniz. Diğer yandan değerinin altında ilan vermek de sizin açınızdan avantajsız bir alışveriş sonucu sunacaktır. Peki, arabanızın gerçek değeri ne? 

  • Arabam Kaç Para özelliğiyle arabam.com, uzman kadrosunun onlarca kaynaktan topladığı son satış verilerini ve anlık piyasa bilgilerini yapay zeka ortamında harmanlayarak net satış fiyatını verir. Fiyatlandırmaya tramer ve boya/değişen bilgileri de dahil edilir.

Arabam Kaç Para uygulaması sadece arabası satmak isteyenler için değil ikinci el araba almak isteyenler için de önemli bir veri alanıdır. Arabam kaç para özelliğini ücretsiz olarak kullanarak almak istediğiniz arabanın gerçek piyasa değeri hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

Testi Çöz Aracını Bul!

Testi Çöz Aracını Bul uygulaması, arabam.com’un kullanıcıya sunduğu önemli avantajlardan biridir. Pek çok kişi, gerçekten nasıl bir arabaya ihtiyacı olduğunu bilmez. Araştırmalar, bu nedenle sıfır araba alırken ya da ikinci el araba alırken ya da  para kaybeden binlerce alıcının olduğunu söylüyor. Şöyle düşünün, İstanbul’da tek başınıza işe gidip gelmek için araba almak istiyorsunuz ve bütçeniz kısıtlı. Bu durumda küçük yaşam alanı, küçük bagaj hacmi sizin için dert olmamalı. Aracın otomatik olması elzem ve mümkün olduğunca küçük yakıt deposuna yönelmeli. Az yakan, küçük ve otomatik şanzımanlı bir otomobil kesinlikle ihtiyacınıza uygun bir çözüm olacaktır. Bu alanı belirledikten sonra marka-model özelinde karar vermeye başlayabilirsiniz. Ancak pek çok alıcı, bu eksende düşünemez. Hayaller, karşısına çıkan binlerce ilan seçeneği derken bir de bakar ki onun ihtiyacına hiç de uygun olmayan bir otomobili almış bile. 

arabam.com, araştırmaların verdiği doğru aracı seçememe sonucu para kaybetme verisine odaklanarak kullanıcının online olarak kendisine uygun aracı bulmasını sağlayacak bir test geliştirdi. Bu testi çözerek size uygun olan aracın hangisi olduğunu belirleyebilirsiniz. 

Testi Çöz / Aracını Bul!

arabam.com/blog Sayfası

arabam.com blog sayfası da sistemin sunduğu önemli bir avantaj. Yeni çıkan araba modellerinin uzman otomobil yazarları tarafından yapılan testleri, test verilerinin paylaşımı ve güncel otomobil haberleri sunuluyor. Almayı düşündüğünüz arabanın özelliklerini test ve inceleme yazıları ile öğrenebilirsiniz. Bu yazıların içinde uzman görüşü de bulunuyor. Hurda Yasası, ÖTV indirimi gibi haberleri de otomobil haberleri başlığı altında listeleyebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here