Yeni Ford Tourneo ve Transit Connect Türkiye’de!

0
6820
Ford Tourneo

 ;Yeni Ford Tourneo ve Transit Connect yüksek konfor ve standartların üstünde güvenlik teknolojileriyle Türkiye’de

Öncelikle , Türkiye’nin ticari araç lideri Ford ; müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre yenilediği Tourneo ve Transit Connect ile pratikliği, hareketliliği, optimum kullanım maliyetini ve yakıt tasarrufunu bir arada sunuyor. Yeni Ford Tourneo & Transit Connect ; müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirilen teknolojik donanımları ;  yeni 8 ileri otomatik şanzımanı ve güçlü motor seçenekleri ile standartları yeniden belirliyor.

Bununla beraber , Türkiye ve Avrupa’nın ticari araç lideri Ford’un ticari araç ailesinin en yeni üyeleri Tourneo ve Transit Connect ;  yenilenen iç ve dış tasarımı, güçlü motoru. yeni 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği ve gelişmiş teknolojileri ile ; prestij sahibi C segment hafif ticari araç tutkunlarının karşısına çıkıyor.

Devamında, Yeni Ford Tourneo & Transit Connect ; yeni nesil EcoBlue motoru ile artık daha çevreci ve verimli bir hale geldi. Ayrıca, 8 ileri otomatik şanzımanı, start/stop sistemi kablosuz şarj ünitesi ;SYNC3 ve 6″ dokunmatik ekranı ; Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Aktif Park Asistanı, Şerit Takip Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Akıllı Hız Sınırlandırma Sistemi (ISA) ; Çarpışma Önleme Yardımcısı ve HID Bi-Xenon & Gündüz Yanan LED farları ve Transit Connect’te  ; Çünkü standart olarak sunulan geri görüş kamerası gibi bir çok etkileyici ve yeni özellikleriyle konfor ; teknoloji ve performans limitlerini değiştiriyor.

Ford Connect

1.5L güçlü dizel motoru ve yenilikçi teknolojileriyle sınıfının lideri: Transit Connect

Bununla beraber , Yenilenen yüzü, ön tampon ve ızgarası ile dinamik bir görünüme kavuşan ; ve tasarımı ile sınıfında öne çıkan Yeni Ford Transit Connect; 1,5 litre 100PS ve çevre dostu Euro 6 emisyon seviyesine sahip dizel motoruyla müşterilerin beklediği gücü sağlıyor. Akıllı Cihaz İstasyonu ile akıllı telefonlar şarj edilirken  ; Dolayısıyla aynı zamanda navigasyon cihazı olarak da kullanılabiliyor. SYNC ile yenilikçi teknolojileri kullanıcılarına sunan Transit Connect  ; 3 yıl sınırsız kilometre garantisi ile segmentinde ilk ve tek olma özelliğini koruyor.

8 ileri hızlı otomatik şanzıman seçeneği ve 3 yıl sınırsız kilometre garantisi: Tourneo Connect

Bununla beraber ; 1.5L 100PS ve 120PS ve çevre dostu Euro 6 emisyon seviyesine sahip dizel motorlarla sunulan ; Yeni Ford Tourneo Connect; Akıllı Hız Sınırlandırıcı, 8 ileri hızlı otomatik şanzımanı ve anahtarsız giriş sistemi ile güvenlik ve konforu bir arada sağlıyor. Ancak Kablosuz şarj istasyonu özelliğine sahip Tourneo Connect ; 6” dokunmatik ekran ve sesli komut sistemine sahip SYNC3 teknolojisi ile yenilikçi teknolojileri kullanma imkânı tanıyor. Aktif park sistemiyle park manevralarını kolayca gerçekleştiren Tourneo Connect ; HID Bi-Xenon ön farları, LED gündüz farları, ön tampon ve ızgarası ile konfor sağlarken aynı zamanda dinamik bir tasarım da sunuyor. Tourneo Connect, 3 yıl sınırsız kilometre garantisi sağlıyor.

Son olarak Yeni Transit Connect ; Trend paketiyle 1.5L Dizel 100PS motor ve manuel şanzıman seçeneğiyle sunulurken ;  sadece kısa şasi ile sunulan Yeni Tourneo Connect ise Deluxe ve Titanium paketleriyle ;  Tourneo Connect severlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Deluxe paket ; 1.5L Dizel 100PS motora sahipken . Titanium paketi ise ; 1.5L Dizel 120PS 8 ileri otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor.

İkinci El Ford Minivan İlanlarını İncele >>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here