Araba Tutkunları İçin Evde Eğlenme Sanatı!

1
17286
oyun konsolu
Hepimiz tüm zamanların en çok evde geçirilen zamanını yaşıyoruz. Özellikle her gün dışarıda olmaya, araba kullanmaya alışık olanlar için alışılması zor zamanlar…Asfalt yollara geri dönmeye henüz zaman varken, araba tutkunlarının evde daha eğlenceli zaman geçirebilmesi için birkaç öneri derledik.

1Araba Yarışı Oyunları Oynayın!

 

Henüz evinizde bir araba yarışı oyunu yoksa, almak için bundan daha uygun bir zaman olamaz. Çevrimiçi ve çok oyuncu imkânı sunan oyunları tercih ettiğinizde arkadaşlarınız, aileniz ve sizinle aynı tutkuyu paylaşan farklı insanlarla bağlantıda kalmanızı sağlayabilirsiniz.

İlk tavsiyemiz Play Station 4 kullananlar için: Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

Uzun soluklu Gran Turismo Sport serisinin son versiyonunda araçlar ve pistler tüm ayrıntıları ile yer alırken, Toyota Supra gibi ücretsiz güncellemeler de oyuna artı değer katıyor.

Oyunu ilk kez oynayacaksanız eğitim bölümünde bir süre oynayarak, pist sürüşlerine hakimiyet kazanabilirsiniz.

Xbox one veya PC oyuncuları için: Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4, dinamik hava durumu ve mevsimlerle hayali bir İngiltere atmosferinde geçiyor. Oyun içerisinde kişiselleştirebileceğiniz 670’in üzerinde farklı araca erişebiliyorsunuz.

Yeterli değil mi diyorsunuz? O zaman, indirilebilir eklentilerle, Lego araçlarını gerçek araçlar gibi modifiye ederek yarıştırabilirsiniz.

2Araba Modelleri Yapın!

Gerçek hayatta arabanız ile uğraşmayı mesela modifiye etmeyi seviyorsanız, evde model araç yapmayı da sevebilirsiniz😊

İnternetten alabileceğiniz belirli ölçeklerde model araç kitleri içerisinde tüm malzemeleri bulabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar için de beraber zaman geçirilebilecek güzel bir aktivite olacaktır.

Geçtiğimiz haftalarda sizinle paylaştığımız Toyota Yarış Arabası modellerini de çıktı alarak evde yapmayı deneyebilirsiniz.

3Uzaktan Kumandalı R/C Araçları ile Yarış Zamanı!

Oturma odanızı veya varsa bahçenizi bir yarış pistine dönüştürüp, R/C aracınızla ile yarış düzenlemeye ne dersiniz?

Yurtdışında özel yarışma ve festivallere konu olan R/C araçlar, radyo frekansı ile kontrol edilebilen ve istenilen tüm modifikasyonların yapılabildiği gerçek aracın 1/8 oranında küçültülmüş modelidir. Bu araçlarla 180/ 200 km hız yapılabiliyor.

4Kendinize Çevrimiçi Yeni Gruplar Bulun!

Bu zorlu zamanda sosyal mesafeyi koruyarak sosyalleşmenin yolu internetten geçiyor. İlgi alanlarınızı belirleyerek yeni bilgiler öğrenebileceğiniz, kendi bilginizi paylaşabileceğiniz, sorularınızı sorup cevap alabileceğiniz birçok otomobil forumu, facebook grupları ve youtube kanalları bulunuyor.

5Film İzleyin!

Bunun için size hazırladığımız iki Netflix listemiz var: Araba konu programlar ve Araba konulu filmler yazılarımızı okuyup, en beğendiklerinizi yorumlara eklemeyi unutmayın!

6Unuttuk mu? Asla! Hepimizin en keyif aldığı etkinliği sona sakladık😊

İkinci el otomotiv piyasası hareketliliğini hala devam ettiriyor. Yüz binlerce ilan arasında hayalinizdeki aracı bulmanız çok kolay. Araba tutkunlarının en sevdiği faaliyet için sizi buradan alalım: İkinci El Araç İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here