2021’in En iyi Dört SUV ve Crossover Otomobili

0
6326
En iyi Dört SUV

Crossover’lar ve SUV’ler günümüz piyasasındaki en popüler yeni otomobiller arasında yer alıyorlar. Bu popülerlik doğrultusunda otomobil üreticileri de oluşan bu talebi her şekil ve boyuttaki modelleriyle karşılımaya çalışıyorlar. Eğer sizde bir Crossover veya Suv otomobil arayışındaysanız, sürecinizi daha az göz korkutucu ve daha kolay hale getirebilmek için 2021’in en iyi dört crossover ve SUV’ otomobillerinin listesini hazırladık. Detaylar için “2021’in En iyi Dört SUV ve Crossover Otomobili” yazımızı okumaya devam edin.

2021’in En iyi Dört SUV ve Crossover Otomobil Listesi

  1. 2021 Mazda CX-30

2021 Mazda CX-30

Japon otomobil üreticisi olan Mazda, oldukça sportif, şık ve dinamik bir ürün çeşitliliğine sahip. Son çıkardığı otomobillerden biri olan CX-30’da bu özellikleri yansıtıyor. Mazda’nın yeni crossover modeli Mazda CX-30, Mazda CX-3 ile Mazda CX-5 arasında bir seri olarak açıklandı. CX-30’ un boyutlarına bakacak olursak,  4.395 mm uzunluğa ve 1.795 mm genişliğe sahip olduğunu görüyoruz. Otomobilin aks mesafesi ise 2.655 mm uzunluğunda.

Yeni SUV Mazda CX-30 sadece bir şehir otomobili değil. 2.5 litre 4 silindirli motora sahip olan CX-30, arazi ve engebeli alanlar için de harika bir yol tutuş özelliğine sahip. Üretebildiği maksimum güç 120 bhp ve maksimum tork 213 Nm. Altı ileri otomatik şanzımanlı ve önden çekişli olan bu otomobilin çıkabildiği maksimum hız ise 116 mph civarında. Mazda CX-30’un ortalama yakıt tüketimi de 100 km ‘de 5.2 litre ile 6.0 litre arasında değişkenlik gösteriyor. Firmanın otomobili ülkemizde ortalama 320 bin TL civarında satmasını bekliyoruz.

2. El Mazda CX-30 İlanları

  1. 2021 Hyundai Kona

Hyundai Kona

2021 Hyundai Kona’nın sportif görünümü, daha keskin gövde çizgileri ve plastik çamurluk üstü koruyucularla desteklenmiş. Cesur ve yenilikçi tasarım güncellemeleri ile dikkat çeken Kona, şimdi daha şık ve modern. Ön ve yan kısımların şık tasarımının yanında, yeni arka tamponu ile de daha atletik göründüğünü söyleyebiliriz. Kona’nın ön tasarımı, ikonik far detayları ile beraber üst kısımda yer alan ince LED Gündüz Sürüş Farları da komple yenilendi. Yatay olarak uzatılmış çizgileriyle eşsiz ön far tasarımını arka kısımda da devam ettiren zarif stop lambaları, Kona’nın dinamik tasarımını bir kez daha vurguluyor. 16” veya 18” alaşım jant alternatiflerinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz. Sahip olduğu 1.0 litrelik T-GDi benzinli motoru, artık yedi vitesli çift kavramalı şanzıman seçeneği ile (DCT) sunuluyor. Yumuşak geçişli, çift kavramalı şanzımanı (DCT) ile de en iyi performansı sunmak için tasarlanmış. En baz versiyonu 247.397 TL’den başlayan Kona’nın fiyatı, üst donanımlara çıkıldıkça, 391.400 TL’lere kadar çıkıyor.

2. El Hyundai Kona İlanları

  1. 2021 Volkswagen Tiguan

2021 Volkswagen Tiguan En iyi Dört SUV

Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan, güçlü tasarım özellikleri eklenerek ve en güncel otomotiv teknolojileri kullanılarak baştan aşağı yenilendi! Tartışılmaz Volkswagen sağlamlığıyla Tiguan, üstün Alman mühendisliğinin özelliklerini taşıyor. Ayrıca artık her zamankinden daha konforlu bir halde. Tiguan, konvansiyonel otomatik vites sistemlerinin yüksek ağırlık, yüksek yakıt tüketimi, yüksek emisyon ve düşük performans değerlerinden ibaret olan tüm kötü yönlerini ortadan kaldıran bu kompakt ve hafif şanzıman sistemi ile karşımıza çıkıyor. İşte tüm bu yeniliklerle yeni Tiguan, manuel vitesli modellerden bile daha yüksek bir performansa ve daha düşük bir yakıt tüketimine sahip. En baz versiyonu 470.300 TL’den başlayan Tiguan’ın fiyatı, üst donanımlara çıkıldıkça, 783.800 TL’lere kadar çıkıyor

2. El Volkswagen Tiguan İlanları

  1. 2021 Honda CR-V

2021 Honda CRV En iyi Dört SUV

Yol tutuşu, keskin hatları ile birlikte düşük rüzgar sürtünme katsayısına sahip olan Honda CR-V yenilikçi tasarımıyla dikkat çekiyor. Oldukça şok gözüken yeni CR-V, özel geliştirilen 19” alüminyum jantları ile aerodinamik kapasiteyi artırıyor. Geniş iç hacmi, deri koltukları, özel deri direksiyonu, krom tasarım detayları ve inceletilmiş A sütunu ile Honda CR-V gerçekten çokşık ve konforlu gözüküyor. Geniş iç hacmi ile beş kişinin rahatça seyahat edebilmesini sağlayan Honda CR-V, panoramik açılabilir cam tavanı sayesinde de yolculuklarınız sırasında gökyüzünü seyretmenize imkan sağlıyor. Sahip olduğu 1.5 litre motor, VTEC teknolojisi sayesinde benzin ve hava karışımını ideal düzeyde tutmayı başarıyor. Bu sayede Honda CR-V, 193 PS ve 243 Nm tork üreterek oldukça az miktarda yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. 2021 Honda CR-V’nin 1.5L VTEC Turbo Benzinli Otomatik Elegance donanımı için belirlenen satış fiyatı 488.300 TL. Yine aynı kategorideki Executive donanımı için belirlenen fiyat 524.900 TL iken, Executive + için belirlenen fiyat 565.300 TL. En üst seviyede yer alan 2.0L i-MMD Hybrid Otomatik Executive+ Hybrid donanımı için belirlenen liste fiyatı ise 892.500 TL.

2. El Honda CR-V İlanları

Ayrıca;
2. El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here