Ticari Ailenin Yeni Üyeleri: Yeni Express Combi ve Express Van

0
1228
Yeni Express Combi ve Yeni Express Van

Ticari Ailenin Yeni Üyeleri: Yeni Express Combi ve Yeni Express Van

Markasının üstün özelliklerinden yararlanarak modellerini yenilemeye devam eden Renault, tüm bireysel ve ticari ihtiyaçlara cevap veren Yeni Express Combi ve Yeni Express Van modellerini 27 Eylül tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

DIŞ TASARIM

Yeni Express Combi ve Express Van; kıvrımlı motor kapağı, yüksek konumlu ön ızgarası, dikey tamponu ve akıcı çizgileri sayesinde güçlü, bir o kadar da dinamik bir görünüm sergiliyor. Yüksek motor kapağı; ön cam sileceklerini, su fıskiyelerini ve menteşeleri gizlerken, ön çeki demiri de sis lambası kapağının içerisine gizlenmiş. Ek güvenlik ve hırsızlık koruması için de kapıların kilit girişleri kaldırılmış.

dış mekan

Ön kapılar ve sürgülü yan kapı ile kavisli hatlar akıcı bir yan görünüm sağlıyor. Dikdörtgen tasarımı bulunan geniş kapı eşiği, iç mekâna erişim sağlamayı kolaylaştırırken, sağlam yatay kapı kolları da, yüzeyle sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor.

Kapılardaki eşik koruyucuları gibi aksesuarlar aracın işlevselliğini desteklerken, 15 inçlik jantlar aracın görünümünü tamamlıyor. Yan aynalar sayesinde geniş bir görüş açısı elde edilmiş. Motor kapağı ise aerodinamik tasarımıyla yakıt verimliliğini destekliyor. Ayrıca, yalın tasarımı, krom süslemeleri ve C formundaki LED farlarıyla da Renault markasının kimliğine uygun bir görünüm sunulmuş oluyor.

Renault Ticari ailesinin yeni üyeleri Demir Mavi, Duman Gri, Siyah, Beyaz ve Arsenik Gri renkleriyle tüketiciye sunuluyor.

İÇ TASARIM

Dış tasarımda olduğu gibi, iç mekânda da birçok depolama alanı ile gelişmiş bir işlevsellik sunan, aracın ferahlığına dikkat çeken, yalın çizgilere sahip, yatay tasarımlı ön konsol sayesinde modern bir görünüm elde edilmiş.

iç mekan

Dekoratif süslemeler de iç mekânın daha ferah ve daha modern hissedilmesini sağlıyor. Ön konsol, direksiyon simidi, klima kumandaları, vites kolu ve iç kapı kollarındaki krom vurgular da, aracın kalite algısını daha da güçlendirmiş.

Yeni Express Combi ve Express Van, güçlendirilmiş bel ve omuz desteğine sahip koltukları ve modern koltuk başlıkları sayesinde,  tüketiciye konforlu bir iç mekân sunuyor. Döşemedeki dayanıklı kumaşı ile vücudu destekleyen rahat koltukları sürücü yorgunluğunu azaltmaya yardımcı oluyor. Sürücü koltuk yüksekliği (+/- 40 mm) ve ileri-geri (+/- 110 mm) dışında, emniyet kemeri yüksekliğini ve direksiyon yüksekliğini ayarlayarak ideal oturma pozisyonunuzu belirlemenizi sağlıyor.

SUNDUĞU KOLAYLIKLAR VE YÜKLEME KAPASİTESİ

Boyutları ile öne çıkan Yeni Express Combi ve Express Van, son derece geniş kapı eşikleri sayesinde araç içerisine erişimi de kolaylaştırıyor. 71,6 santimetrelik sürgülü yan kapı açıklığı sayesinde sınıfında iddialı özellikler sunan Express Van, bu alanda lider konumunda yer alıyor.

Yeni Express Combi ve Yeni Express Van

Renault MAİS’in yaptığı açıklamaya göre, 800 litre bagaj hacmi ile pazardaki en geniş bagaj hacmine sahip olan yeni Express Combi ise 182.900 TL’den başlayan özel lansman fiyatıyla alıcıları ile buluşacak. Ayrıca, söz konusu hacim 3 bin litreye kadar çıkabilmektedir. Arka koltuk sırtlığına kadar uzanabilen, 1.189 mm minimum bagaj zemini uzunluğu, oldukça iddialı değerler olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Express Combi, toplamda 4 tam boy koltuk ile tüm yolcuları için geniş bir konfor alanı sunuyor. Arka koltuklar tek parça halinde tamamen katlanarak ek kargo alanı sağlıyor. Yeni Express Combi, iç tasarımıyla ailelere de uygun çözümler sunmakta ve iki arka koltuğun her birinde ISOFIX bağlantı noktası bulunuyor. Bu sayede aynı anda iki adet çocuk oto koltuğu bağlanabiliyor.

SAĞLADIĞI YAKIT TASARRUFUYLA MOTORU DİKKAT ÇEKİYOR

Yeni Express Combi ve Yeni Express Van, 1.5 dCi 95 bg dizel motoruyla satışa sunuluyor. Yeni Express, 95 bg dizel motorla, 6 vitesli şanzıman sunarken, konsoldan etkinleştirilen Eco-Mode sistemi, ek %12 yakıt tasarrufu sağlıyor. “Vites Değiştirme Göstergesi”, vites değiştirmek için en iyi zamanın ne zaman olduğunu sürücüye bildirmekte ve böylece yakıtta ekstra %5 tasarruf edilmesini de sağlayabiliyor.

Yeni Express Combi ve Yeni Express Van

SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ

Yeni Express Combi ve Yeni Express Van, sürüş güvenliğini önemli derecede artıran yeni sürüş destek sistemleri ile donatılmış.

Yeni Express Combi; sürücü, ön yolcu, iki yan ve iki perde hava yastığı olmak üzere toplam altı adet hava yastığı ile gelişmiş güvenlik seviyesi ve ESC (elektronik denge kontrolü) özelliği ile piyasaya sunuluyor.

Yeni Express Van ise manevra güvenliği için “geniş açılı aynayla” donatılmış. Bu ayna opsiyonel olarak tercih edilmekte ve yolcu tarafındaki güneşlik üzerinde yer alıyor. Bu ayna sürücüye sağ kör noktada neler olup bittiğini net bir şekilde göstermekte ve özellikle kavşaklarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Görüş açısı 30 dereceye yükseltilebiliyor..

Yeni Express Combi ve Express Van’da ayrıca Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Asistanı ve Express Combi versiyonlarında Geri Görüş Kamerası gibi özellikler de mevcut.

dış tasarım

KOLAYLIK SAĞLAYAN TEKNOLOJİLERİ

Yeni Express Combi ve Express Van’daki üç aşamadan oluşan bilgi-eğlence ekipmanları; Standart R&Go radyonun yanı sıra isteğe bağlı olarak navigasyonlu ya da navigasyonsuz alınabilen Renault EASY LINK multimedya sistemi 8 inç dokunmatik ekran ve Apple CarPlay ile tasarlanmış. Bunların yanı sıra akıllı telefonlar için 15 W gücündeki kablosuz şarj, üç adet USB soketi ve Express Combi’de biri ön koltukların ortasında, arka yolcuların da kolaylıkla kullanabileceği mesafede olmak üzere üç adet 12V şarj soketi bulunuyor.

Dört adet hoparlörü ve 8 inçlik renkli dokunmatik ekranı bulunan Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanımaya uyumlu, kablolu Apple CarPlay sunmaktadır. 2 ya da 3 boyutlu navigasyon seçeneği, kavşak konumlandırma ve benzeri özelliklerle yönlendirmeyi kolaylaştırıyor. GPS sinyali bulunmasa bile yönlendirmeye yardımcı olabilmek adına dahili bir jiroskop kullanıyor.

R&Go radyo, akıllı telefonunuz aracılığıyla sezgisel ve kullanıcı dostu bir şekilde araç ve radyo özelliklerine erişim sağlayabilmek için Bluetooth ve R&Go uygulamasından da yararlanıyor.

FİYATLARI

MODEL VERSİYON LİSTE FİYATI LANSMANA ÖZEL KAMPANYALI FİYAT
Yeni Express Van Joy 1.5 dCi 95 bg 169.900 TL 159.900 TL
Yeni Express Combi Joy 1.5 dCi 95 bg 194.900 TL 182.900 TL
Yeni Express Combi Touch 1.5 dCi 95 bg 199.900 TL 187.900 TL

 

Renault ticari araç ailesinin yeni üyeleri, lansmana özel fiyatlarının yanı sıra 50 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatıyla pazara giriş yaptı.

Sıfır km Renault modelleri için tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here