Makyajlı Volkswagen ID.3 görüntülendi. VW ID.3 bu yıl bir güncelleme için hazır ve şirket onu bir dizi resmi eskizle ön izlemişti. Kış testleri sırasında ise EV’nin hafif kamufle edilmiş bir prototipi kameralara yakalandı. Bu prototip tam bir kamuflajla da karşımıza çıkmıyor. Fakat akıllıca yerleştirilmiş siyah kaplamaları bulunuyor. Açıkçası modelde zaten çok bir değişiklik beklenmemekteydi. Sadece küçük çaplı bazı değişiklikler bekleniyordu. Kameralara yakalanan prototip model de bunu onaylar nitelikte. İsterseniz lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz tüm detaylar göz atalım.

Küçük Çaplı Değişikleriyle Makyajlı Volkswagen ID.3 Karşınızda

Makyajlı Volkswagen ID.3 prototip modeli küçük çaplı siyah kaplamalarıyla kameralara yakalandı. Görsellere baktığımızda ilk dikkatimizi çeken yer tampon bölgesi oluyor. Buna göre geliştirilmiş aerodinamik için yanlarda bir çift dikey hava girişine sahip olan yeniden tasarlanmış tampon oldukça hoş duruyor. Ayrıca görsellere baktığımızda model üzerindeki siyah bantlar aracı bir ön prototip gibi göstermeye çalışıyor. Fakat modelin merkezi giriş de şeklini değiştirerek üzerindeki petek desenini kaybettiğini açıkça söyleyebiliriz. Diğer bir değişiklik ise selefinin siyah panelini kaldırarak daha uzun ve daha temiz görünmesini sağlayan yeni tek renkli kaporta. Şirket, burada açık vermemek adına görseldeki aracın kaputuna siyah bir çıkartma eklemiş.  Fakat eskizlerden ve prototipten yola çıkarak, üstyapının geri kalanının mevcut ID.3’ten taşınacağını söyleyebiliriz. Modelin iç mekanı için ise elimizde bir görüntü yok. Şirket iç mekanın gizliliği konusunda iyi iş çıkarmış diyebiliriz. Fakat gelen bilgilere göre halefinde bulunan 10 inçlik bilgi-eğlence sisteminin yerine 12 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi gelecek.

Yeni VW ID.3 İçin Siparişler Başladı

İkinci nesil olarak tanıtılan fakat kompakt hatchback’in makyajlı halinden ibaret olan model için siparişler başladı. Her ne kadar ortada tam bir otomobil olmasa da şirket siparişleri kabul ediyor. Buna göre fiyatlar, ID.3 Pro Life için 43.995 €‘dan (46.336 $) başlıyor. ID.3 Pro S Tour için ise fiyatlar 56.500 €‘ya (59.230 $) kadar çıkıyor. Modelin üretimi ise Zwickau, Dresden ve Wolfsburg fabrikalarında gerçekleştirilecek. Bunun ardından ise ilk teslimatların 2023’ün dördüncü çeyreğinde başlaması planlanıyor. Peki sizlerin makyajlı Volkswagen ID.3 için görüşleriniz neler?

Satılık Tüm Volkswagen Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here