Ford elektrikli SUV modeli, Almanya’daki özel bir test sahasında tur atarken görüntülendi. Ford’un yaklaşmakta olan MEB tabanlı orta boy elektrikli SUV modelinin önümüzdeki aylarda tanıtılacağı söylentileri mevcut. Fakat modelin tanıtımından önce bazı uzun menzilli fotoğrafları çekildi. Ayrıntılar ise şu an için zayıf durumda. Fakat model için yaklaşık 500 km’lik bir sürüş menzili konuşuluyor. Lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz tüm detaylara bir göz atalım.

Ford Elektrikli SUV Tamponunda Sahte Bir Difüzör ile Bizleri Karşıladı

Ford elektrikli SUV modeli Almanya’da özel bir sahada test edilirken kameralara yakalandı. Söylentilere göre model 2023 yılı içerisinde tanıtılacak. Fakat şimdi tanıtımdan önce bazı ipuçları yakalama şansımız doğdu. Buna göre çekilen görüntülerde ilk olarak modelin arka tarafı gözümüze çarpıyor. Ford EV SUV modelinin arka tarafının açıkça sert bir tarza sahip olduğunu ilk bakışta söyleyebiliriz. Görüntülere göre arka camın alt tarafında ve hatchback üzerinde basamaklı bölümler mevcut. Üzücü bir haber ise modelin arka tamponunda bulunan difüzörün sahte olduğu. Bu sebepten seri üretimde gelecek difüzör hakkında bir fikir beyan edemiyoruz. Ayrıca görüntülerdeki aracın orta boy bir crossover modeli olduğunu da söyleyebiliriz. Söylentilere göre ise bu model, WLTP verilerine göre 500 km’lik bir menzile sahip olacak.

Modelin teknik anlamda ne gibi özellikleri olacağı konusunda ise pek bir bilgi yok. Fakat aracın kaput altı ile ilgili bazı söylentiler ve tahminler mevcut. Bunlara göre Ford, bu segment araçlarında genel olarak tek tip endüstri uygulaması yapıyor. Eğer bu modelde de bu uygulama yapılırsa aracın tek motorlu, önden çekiş çift motorlu ve ayrıca 4×4 varyantlarının olması muhtemel. Model hakkında son bir bilgi olarak ise üretiminin Almanya’nın Köln fabrikasında yapılacağını belirtelim. Peki sizlerin yeni Ford elektrikli SUV modeli hakkındaki düşünceleriniz ve beklentileriniz nelerdir?

Satılık Tüm Ford Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here