Altıncı nesil Volkswagen Transporter van , Eylül 2015’ten beri piyasada. Rekabetçi bir orta boy panelvan pazarında VW bir yıldız olduğunu kanıtladı.

VW Transporter T6.1, revize edilmiş LED gündüz farları ile yeniden tasarlanmış bir ön uca, ayrıca yeni bir ön tampon ve radyatör ızgarası kombinasyonuna sahiptir.

Transporter Van Oldukça Yakışıklı

Volkswagen aynı zamanda T6.1’in gelişiyle birlikte Transporter Trendline donanımını durdurdu. Comfortline’nın ardından seri doğrudan Highline’a atlar.

Transporter, üç tavan yüksekliği ile hem kısa hem de uzun dingil açıklığı formlarında çeşitli şekil ve boyutlarda mevcuttur. Ayrıca Transporter Kombi 5 koltuklu çift kabin, Caravelle MPV de dahil olmak üzere çeşitli alternatif gövde stillerine sahiptir.

Transporter van, Peugeot Expert, Ford Transit Custom, Renault Trafic ve Mercedes Vito’ya rakip oluyor.

Genel olarak, Transporter sınıfında standardı belirleyen teknoloji ve konfor seviyelerine sahiptir. Motorları biraz gürültülüdür. Ayrıca daha uzun sürücüler ve yolcular için ayak uzatma yeri vardır.

T6.1, yeni ızgara ve LED far kurulumuyla önden farklı görünebilir. Ancak güncelleme çalışması sonunda çok da büyük değişiklikler olmadı. 772 kg ile 1.309 kg arasında maksimum taşıma yükleriyle 5,8 m3 ila 9,3 m3 yük hacimleri sunuyor.

Farklı Yük Kapasitelerine Sahip

Transpoter 2.600kg (T26), 2.800kg (T28), 3.000kg (T30) ve 3.200kg (T32) brüt araç ağırlık seçeneklerinden türetilmiştir. 1,309 kg’lık en büyük yük taşıma kapasitesi T32 TDI 110 kısa dingil açıklığı modeli tarafından taşınır. 9,3 m3’lük en büyük yük hacmi, uzun dingil açıklığındaki yüksek tavan türevleridir.

Kısa dingil açıklığı modeli, uzun dingil açıklığında 2.970 mm’ye çıkan maksimum yük uzunluğu 2.570 mm’dir. Alçak tavanlıda iç yükseklik 1.410 mm, orta tavanda 1.626 mm. Yüksek tavanlı modelde 1.940 mm’ye yükseliyor. Arka tekerlek davlumbazları arasında 1.244 mm’lik bir boşluk vardır. Ayrıca uzun dingil mesafeli olanlar üç Euro paleti alabilir.

Söylediğimiz gibi, yükleme alanı tasarımı ve boyutları T6 modelinden farklı değildir. Ayrıca bir kaldırma bagaj kapağı veya yandan menteşeli arka kapılar seçimini elde edersiniz. Uzun dingil mesafeli modeller, 250 dereceye kadar açılmaya izin veren yan menteşelerle sipariş edilebilir. Geniş açılan sürgülü yan kapılar ürün yelpazesinde mevcuttur.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here