Mercedes Vito Van , birinci sınıf kalitesiyle hafif ticari pazarda öne çıkıyor. Böylelikle büyük filolardan daha çok küçük işletmelere kadar hitap etmesine yardımcı oluyor.

Vito Van Teknik Özellikleri

Mercedes, 2.2 litrelik dört silindirli (110 CDI, 113 CDI ve 116 CDI) ve 3.0 litrelik V6 (122 CDI) dizel motorların yanı sıra altı ileri manuel veya otomatik şanzıman seçeneği sunar. Vito’nun panelvan versiyonları üç farklı uzunlukta mevcuttur. Kompakt, Uzun, Ekstra Uzun ve yüksek tavan seçeneği ile. Ayrıca iki sıra koltuklu bir Vito Dualiner mürettebat minibüsü ve dokuz koltuğa sahip bir Traveliner insan taşıyıcı versiyonu da var. Sport ve Sport X modelleri, minibüslerini hafta sonu eğlence aktiviteleri için kullanmak isteyen müşterilere yöneliktir. Ayrıca Vito, minibüslerini karavana dönüştürmek isteyen sürücüler için iyi bir başlangıç ​​noktasıdır.

Vito’daki yük hacimleri, Compact’ta 5,2 metreküp, Uzun 5,7 metreküp ve Ekstra Uzun 6,2 metreküp arasında değişiyor. Ancak en uzun versiyon bile arkada bazı rakiplerinden biraz daha küçüktür. Vito’yu seçen sürücüler, yükleme alanına kolay erişim için bir veya iki sürgülü yan kapıya sahip iki arka kapıdan veya bir bagaj kapısından seçim yapabilirler. Mercedes ayrıca, ahşap zemin kaplamasına entegre raylardan ve esnekliği artırmak için hareketli bağlama halkalarından oluşan bir Cargo donanım paketi sunar. Ancak Vito’nun tüm versiyonları standart olarak ön koltukların arkasında tam genişlikte bir bölme ile gelir.

Hareketli yüklere karşı koruma sağlar. Sürücü için gürültüyü azaltır. Arka tekerlek yuvaları arasında 1.277 mm ile, kısa dingil mesafeli Dualiner modelinde bile minibüsün arkasına yanlamasına bir Europallet takmak mümkündür. Vito arkadan çekişli olmasına rağmen, 560 mm’lik yük zemini rakiplerinden daha yüksek değil. Transit Custom , 534 mm-583 mm yükleme yüksekliğine sahiptir. Transporter 566mm-571mm. Artı, arka kapılar 180 dereceye kadar açılır. Mercedes, arkadan veya yandan bir forklift ile yüklenebilir. İki dingil mesafesi ve üç gövde uzunluğu ve ayrıca geniş motor güç çıkışı yelpazesi var. Bu nedenle şehir içi kuryelerden uzun mesafeli teslimatlara kadar her şey için popülerdir.

Pratik Bir Panel Van

Vito, sürmek için rahat bir minibüstür. Manuel şanzımanlar hafiftir. Kullanımı kolaydır. Vito van , sınıfında otomatik şanzımanla sunulan birkaç minibüsten biridir. Uyarlanabilir ESP ve ASR gibi güvenlik kiti, Vito’nun sorunsuz bir şekilde hareket etmesini, yönlendirmesini ve durmasını sağladığından, çoğu araç sahibi yerde kar olmadıkça farkı gerçekten fark etmeyecek.

Vito, iç mekanda dayanıklı yüzeyler, silinebilir bir zemin ve sağlam ancak destekleyici koltuklardan yararlanıyor. Görüş iyi ve vites kolu ön panelde yüksek konumdayken, kabin içi erişim de öyle. Ancak Mercedes’in ayakla çalışan park frenine alışmak biraz zaman alabilir. Serbest bırakma kolu ön göğsün sağ altındadır. Yokuşta ilk başta ustalaşmak zor olabilir. Yine de, tüm koltuklarda üç noktalı emniyet kemerleri bulunur. Ses donanımı için kontrolleri içeren çok işlevli bir direksiyon simidine sahip oluyorsunuz.

İKİNCİ EL VİTO VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here