Mercedes Vito van şirketin orta ölçekli panelvanıdır. Geniş bir yükleme alanı ve bazı yararlı teknolojilerle, orta büyüklükte bir panelvan satın almak istiyorsanız kesinlikle listenizde olmalıdır.

Vito van, en yoğun ve en rekabetçi hafif ticari araç sektörünü hedefliyor.  Bu da Ford Transit Custom ,  Volkswagen Transporter , Renault Trafic ve  Peugeot Expert gibi modeller için güçlü bir rakip olduğu anlamına geliyor.

Son nesil Vito, harikalar yaratan birinci sınıf bir imaja sahipti. Ancak yalnızca sınırlı sayıda konfigürasyonda sunulduğu için satışları düştü.

Vito Van Farklı Gövde Kombinasyonu İle Satılıyor

Panel van versiyonlarının yanı sıra, Vito Crew Van ve Tourer minibüs modellerini de sipariş edebilirsiniz. eVito panel van ise sıfır emisyonlu olarak mevcuttur.

Vito’nun yüksek tavanlı bir varyantının olmaması bazı alıcılar için bir sorun oluyor. Ancak Mercedes açıkça bunun daha fazla gövde konfigürasyonuyla gelen daha büyük Sprinter varken gereksiz olduğunu düşünüyor. Vito kamyonetlerindeki yük hacimleri 5,5 metreküp ile 6,6 metreküp arasında değişir.

Vito için güç, dört dizel seçeneğinden veya eVito tarafından sunulan tamamen elektrikli tahrikten gelir. Dizeller 110CDI, 114CDI, 116CDI ve 119CDI etiketli ve alacağınız motor, seçtiğiniz şanzımana bağlı olacaktır. Mercedes, Progressive ve Premium donanımlar sunar. Crew Van da Sport spec olarak geliyor.

L1 ve L2 gövde uzunluklarında 110CDI veya 114CDI etiketli modeller 1,7 litrelik dizel motor ile önden çekişlidir. Vito dizelin diğer tüm versiyonları daha büyük 2.0 litrelik motora sahiptir. Ayrıca arkadan çekişlidir. Ve Mercedes’in en yeni 9G-Tronic otomatik şanzımanına sahiptir. Dolayısıyla, 114CDI seçerseniz, 1.7 litrelik motoru ve önden çekişi elde edersiniz. Ancak 114CDI auto seçerseniz, 134bhp çıkışa sahip 2.0 litrelik motor ve RWD almış olursunuz.

Tam taşıma kapasitesi açısından Vito, en geniş orta boy panelvanların biraz gerisinde kalıyor. Bu kısmen yüksek tavanlı gövde stilinin olmamasından kaynaklanıyor.

Sunulan üç farklı gövde uzunluğu var. Ayrıca ekstra uzun versiyonda 2.433 mm ile 2.908 mm arasında maksimum yük uzunlukları üretir. Yük hacimlerine gelince, 5,5 ila 6,6 metreküptür.

Yük Kapasitesi Konusunda Yetersiz

Standart olarak 646-818 kg arasında değişen yük kapasitesi var. 2,8 tonluk standart Brüt Araç Ağırlığı sayesinde o kadar da etkileyici değil.  EVito, standart olarak 923 kg’a kadar taşıyabilir. Ancak, bu rakam eVito’nun menzili olumsuz etkilenecektir.

Minibüsün arkasına erişim bir kaldırma bagaj kapağıyla sağlanır. Ancak yandan menteşeli arka çift kapıları ekleme seçeneği yoktur. Ayrıca Mercedes, kapılar için opsiyon camlar ve yük alanı ile kabin arasındaki çelik bölme sunar.

Sürücü ve yolcu hava yastıkları tüm modellerde standart olarak bulunur. Tourer minibüs versiyonları ise sekiz hava yastığına kadar seçilebilir. ABS, ASR, EBD, BAS, LAC yük uyarlamalı kontrol ve EUC önden savrulma kontrolünü içeren sistemler opsiyondur.

İKİNCİ EL VİTO VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here