Proace van , Toyota’nın hafif ticari ürün yelpazesinde uzun zamandır satışta olan Hiace minibüsünün yerini aldı.

2016 yılında, PSA platformu ile geliştirilen, yeni bir tasarımla güncellendi.

Proace van motor seçenekleri

Beş vitesli manuel şanzıman 1.6 litre dizel motor veya altı vitesli manuel şanzımanla çalışan 2.0 litre dizel motorun iki versiyonu ile mevcuttur.

2.0 litrelik motor 128 hp veya 163 hp güç sağlar. Altı vitesli şanzıman sayesinde daha küçük motora göre daha düşük yakıt tüketimi ve emisyon sağlar.

İki gövde uzunluğu ve iki tavan yüksekliği seçeneği bulunuyor. Proace, 5 metreküp, 6 metreküp ve 7 metreküp yük hacimleri sunar.

Ayrıca 5,8 metreküpten 9,3 metreküpe kadar uzun dingil açıklığına sahiptir. Proace van 1.000kg ila 1.200kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca 1.453kg-2.000kg arasında frenli treyler çekebilir.

Yolcu panelvanı 3,6 metreküplük bir yük bölmesi hacmi ve maksimum 1.000 kg yük kapasitesi sunar. Hiace ayrıca, 2,975 mm’lik yük uzunluğu nedeniyle daha fazla taşıma kapasitesine ihtiyaç duyan esnaflar arasında popülerdi. En uzun Proace’da yük uzunluğu 2,584 mm’ye düşüyor. Sürücü koltuğunun arkasında bir merdiven çerçevesi standarttır. Tam çelik perdeler isteğe bağlıdır.

Güvenlik donanımları

Çift kişilik ön koltuk standarttır. Ancak tekli ön yolcu koltuğu ücretsiz bir seçenek değildir. Proace, standart özelliklerin bir parçası olarak bir yolcu hava yastığı ile birlikte gelir.

Toyota, araç stabilite kontrol (VSC) sistemini tüm modellerine standart olarak takarak kendini pazarın bu sektöründeki en güvenli oyuncular arasında konumlandırmayı seçti.

Ford, VW ve Mercedes, minibüslerinde standart olarak ESC’yi kullanırken, Peugeot sistemi yalnızca en güçlü 163bhp modellerinde içeriyor.

PROACE VAN

Proace’da sürücü ve yolcu hava yastıkları da standarttır. Ayrıca Proace van ‘da standart özellik olarak gündüz yanan farlar, ABS frenler ve sis lambaları bulunur.

Peugeot’dan farklı olarak Toyota, 163bhp motorla otomatik şanzıman sunmamayı tercih etti. Ancak bugünlerde otomatik ve otomatikleştirilmiş şanzımanlar için artan bir talep var.

Tüm minibüslerde merdiven tipi bir bölme standarttır. Bluetooth telefon bağlantısı, manuel klima, ısıtmalı elektrikli kapı aynaları, elektrikli camlar var. Ayrıca gündüz yanan farlar, iki sürgülü yan kapı, sis lambaları var. Ayrıca sürücü ve yolcu hava yastıkları var.

İKİNCİ EL PROACE VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here