Araba konulu filmler izlemek için şu an bulunduğumuz pandemi süreci ev sahipliği yapıyor.  Karantina günlerinde evde bolca vakit geçirdiğimiz için bazen ne yapacağımızı şaşırıyor olabilirsiniz. Bunun için yapılan en iyi aktivitelerden birisi de film izlemek oluyor. Tabi doğru seçimi yapmakta bu noktada önemlidir. Eğer film izleme alışkanlığına sahipseniz yapmanız gereken size uygun bir konuda araba filmi bulmak olacaktır.

Hem arabaları seviyor hem de film izlemek istiyorsanız film seyretmek için en iyi listeyi burada bulabilirsiniz. Liste tabi ki bundan daha uzun olabilir ancak biz sizlere en iyi filmleri ve serileri paylaşmak istedik. Bu sayede arabalar ile aranızda yakın bir arkadaşlık kurabilirsiniz. En iyi araba film listesi bu sayede bulabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz. Listemiz bu kadarla sınırlı değildir ve ilerleyen günlerde size araba konulu daha çok film paylaşmaya çalışacağız. Ayrıca liste gelişi güzel yapılmıştır, kalitesine veya iyiliğine göre bir sırası yoktur.

Araba Konulu Filmler

Baby Driver

araba konulu filmler baby driver

Baby Driver, son zamanların en iyi araç kaçış sahnelerine sahip bir filmdir. Genç yaşta araba kullanma konusunda uzman olan bir gencin suç çetelerine yaptığı sürücülük konu alınıyor.

İtalyan İşi

araba konulu italyan işi

Minicileri buraya alabiliriz. İtalyan İşi 1969 yılında ilke kez çekilen, 2003 yılından tekrar uyarlanan bir soygun filmidir. İki filmde de kullanılan araçlar Mini Cooper olması ile dikkat çekmektedir.

Drive

konulu filmler drive

Drive, sakinliği ile dikkat çeken bir araba sürücüsünün hikayesini anlatmaktadır. Ryan Gosling’ün canlandırdığı karakter yavaş ilerlemesine rağmen kendi kitlesini oluşturmayı başarmıştır.

Rush

Eski Formula 1 efsaneleri James Hunt ve Niki Lauda arasında 70’li yıllarda geçen amansız rekabet konu alınıyor. Film izleme fikri arayanlar için bu yapım mutlaka ilk sıralarda yer almalıdır.

2. El Satılık Otomobil İlanları

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here