Sahip Olmak İsteyeceğinizi Düşündüğümüz 8 Araba Modeli

0
1704

Hepimizin hayallerinin arabası mutlaka vardır. Fakat ekonomik koşullar sebebiyle bu hayallerimizde vazgeçebiliyoruz. Bizde sizlerin en az bir kere sürmeniz gerektiğini düşündüğümüz en efsane arabalar listesi hazırladık. Fiyatları mütevazi olmaktan bir hayli uzak olsa da ikinci el piyasasında gerçekten uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Yani bu araçlara sahip olmak için milyonlar ödemenize gerek yok.

İşte en efsane arabalar:

Porsche 911

Porsche 911

En efsane arabalar listemizin en başında Porsche 911 yer alıyor. Hem sonsuzluk hem de her gün kullanım için bir model. Tüm bunlar için Porsche adı, performans, atletiklik ve stil duygusunu temsil ediyor. Tutkulu ancak aynı zamanda sakin, gerçekçi bir yaklaşımla… Uygun bir samimiyet, ancak sınırsız sürüş eğlencesi ile…

Otomobil, gücünü 3.8 litrelik çift VTG turbo şarjlı boxer motordan almaktadır. Bu motor 478 kW/650 hp güç ve 800 Nm tork üretmekte. Aynı zamanda 8 ileri PDK otomatik şanzıman ile kombine edilen motora sahip. Porsche 911 0’dan 100 kilometre hıza 2.7 saniyede ulaşıyor. Ayrıca otomobilin çıkabileceği maksimum güç de 330 km/s.

İkinci El Porsche 911 İlanları

2006 Mini Cooper S

mini cooper s

Orijinal ikonik ve asi bir model olan efsanevi Mini Cooper S, 2006 modeli ile sizlere biraz da olsa nostalji yaşatacak. Modelin dinamik silüeti ve eşsiz oval farları, mükemmel bir etki oluşturuyor. Üstelik kompakt boyutları da otomobili dar şehir sokakları için mükemmel hale getiriyor. 6 vitesli manuel bir otomobil olan bu araç 0’dan 100 km’ye 7 saniyede ulaşabilmektedir. Aynı zaman da aracın ulaşabileceği en yüksek hız 228km’s’dir.

2006 model Mini Cooper S İlanları

Volkswagen Golf R

VW Golf R

Gelmiş geçmiş en hızlı ve en güçlü Golf olarak kendini tanıtan Golf R, spor araç sevenler için en güzel seçeneklerden bir tanesi diyebiliriz. En hızlı ve en güçlü Golf olarak piyasaya sürülen otomobil hem iç hem de dış tasarımı ile otomobil severlerin dikkatini çekmektedir. Aynı zaman da Golf R, son teknoloji ile tasarlanmıştır. Hem spor hem de modern tasarımlı otomobilleri seviyorsanız Volkswagen Golf R sizin için biçilmiş kaftan!

Aracın maksimum gücü 221 (300) ps, maksimum torku ise 400 Nm’dir. 0 kilometreden 100 kilometreye 3.3 ile 4.7 saniyede çıkan Golf R’nin ulaşabileceği maksimum hız ise 250 kilometredir.

İkinci El Volkswagen Golf İlanları

Land Rover Defender

Land Rover Defender

70 yıldan uzun süredir herkesin tutku ile bağlı olduğu Defender, gelişmiş teknolojileri ve geçmişe dair izler de taşıyan yepyeni tasarımı ile şimdi yeniden aramıza katıldı. Şimdiye kadarki en dayanıklı malzemelerin kullanıldığı araç, sınırlarını zorlayan zorlu koşullarda edilip, en üst düzeyde dayanıklılık için tasarlandı. Kendine özgü silueti, aracın karakterini anında gösteriyor. Land Rover Defender’ın sahip olduğu güç 200-525 hp arası değişirken, maksimum torku 300nm’dir. Aynı zamanda bu otomobil 0’dan 100 kilometreye 7,4 saniyede ulaşabilmektedir.

İkinci El Land Rover Defender İlanları

Jaguar XJ

jaguar xj

Arkadan itiş ve dört çeker seçenekleri ile sunulan Jaguar XJ, 3.0 litre dizel ünitesinin gücü 300 hp ve dizel motorunun torku da 700 nm’dir. Bununla birlikte ortalama yakıt tüketimi 5.7 litre! Aynı zaman da bu otomobilin, 0’dan 100 km/s hıza ulaşma süresi de 6.2 saniye.

İkinci El Jaguar XJ İlanları

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser Eşsiz güç, efsanevi karakter! Land Cruiser, 65 yılı aşkın geçmişiyle üstün kalitesi, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile her zaman göz kamaştırıyor. Benzersiz arazi performansı ile lüksü ve prestiji bir araya getiren tasarımı ona daha da güç katıyor. Land Cruiser’in maksimum gücü 204 hp iken maksimum torku 500 nm’dir. Otomobilin ulaşabileceği en yüksek hız ise 175 km’s. Aynı zaman da araç 0’dan 100 kilometreye 9,9 saniyede ulaşabiliyor.

Eşsiz güç, efsanevi karakter!

Land Cruiser, 65 yılı aşkın geçmişiyle üstün kalitesi, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile her zaman göz kamaştırıyor. Benzersiz arazi performansı ile lüksü ve prestiji bir araya getiren tasarımı ona daha da güç katıyor. Land Cruiser’in maksimum gücü 204 hp iken maksimum torku 500 nm’dir. Otomobilin ulaşabileceği en yüksek hız ise 175 km’s. Aynı zaman da araç 0’dan 100 kilometreye 9,9 saniyede ulaşabiliyor.

Mazda MX-5

Mazda MX-5

Tıpkı ilk nesil Mazda MX-5 gibi nabzı hızlandıran, heyecana yönelik olarak tasarlanan en yeni son model, üstün çeviklik ve nefes kesici kullanım özelliklerine sahip, hafif bir spor otomobildir. Mükemmel yakıt ekonomisi, düşük emisyon ve gelişmiş araç içi bağlantısının keyfini çıkarın.

MX-5’in 0’dan 100 kilometreye ulaşması sadece 8,3 saniye alıyor. Aynı zaman da aracın ulaşabileceği maksimum hız 204 km/s. Sahip olduğu motoru sayesinde 7000 bg ve 4500 nm torka da sahip.

Maserati Ghibli

maserati ghibli

En efsane arabalar listemizin son sırasında ise Maserati Ghibli yer alıyor. Fark yaratıp sıradanlığı yenerek benzer seçeneklerden oluşan günümüz dünyasında gerçekten benzersiz bir deneyim yaşayın. Her gün ilham verici sürüş keyfi. Duruşuyla ileride olun. Dikkat çekmeye hazırlanın. Yarış seviyesinde güç ve spor arabalar gibi jilet keskinliğinde yol tutuşu. Tutkunun yol ile buluştuğu nokta.

Ghibli, 275 hp güce ve 2600 Nm torka sahip. 0’dan 100 kilometreye 6,3 saniyede ulaşıyor. Aynı zaman da ulaşabileceği maksimum hız da 250 km/saat.

İkinci El Maserati Ghibli İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here