Panamera Hybrid ile Porsche, tüm dünyada çığır açan plug-in hibrit teknolojisini bünyesine kattı. Panamera, bir Porsche’de olması gerektiği kadar kaliteli ve donanım seviyesi de oldukça iyidir. Performansı da oldukça güçlüdür; sollama yapmak için ayağınızı gaza koyduğunuzda hybrid modeli satın aldığınız için pişman olmayacaksınız.

Panamera Hybrid motor seçenekleri, performans ve sürüş

E-Hybrid, bir V8 benzinden bekleyeceğiniz türde bir performans sunmak üzere tasarlandı. 3.0 litrelik süper şarjlı bir V6 motoru ile 94bhp elektrik motoru birleştirildi.

Bu kombinasyon, toplam 410bhp üretiyor ve Panamera’nın her iki güç kaynağı birlikte çalışırken 5,3 saniyede 0-100kmh yapmasına yardımcı oluyor.

Porsche’nin sıfır emisyonlu çalışması, onu gerçekten öne çıkarıyor. Batarya tamamen şarj edilmişse, otomobil benzinli motoru rahatsız etmeden kendi başına 100 km / saat hızla mutlu bir şekilde seyredecektir. Ve nasıl sürdüğünüze bağlı olarak, bu şekilde 35 kmden uzun süre böyle devam edecektir. Çoğu büyük marka hibrit modellerden daha uzun mesafeye sahiptir.

Standart PASM uyarlanabilir havalı süspansiyon ile Porsche , isteğe bağlı 19 inç tekerleklerle bile Tesla Model S’den daha konforludur. Sekiz vitesli tiptronic şanzıman iyi çalışıyor. Otomatik modda sorunsuzdur. Gaza bastığınızda, Panamera Tesla’dan çok daha sportif hissettiriyor. Porsche ayrıca otomobilin frenlerini de iyileştirdi. Porsche, Tesla’dan da daha kısa durma mesafeleri kaydetti.

Panamera Hybrid

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Bir bakışta, değişiklikleri fark etmekte zorlanacaksınız, ancak daha iyi baktığınızda ön ve arkada yeni ışıklar ve yanlarda daha net çizgiler fark edebilirsiniz. Yine de en büyük değişiklikler yeni bagaj kapağı, daha büyük arka cam ve yeniden konumlandırılmış tampondur. Tüm Porsche hibrit modelleri gibi, plug-in Panamera da rozetler ve fren kaliperleri üzerinde parlak yeşil ile işaretlenmiştir.
Panamera Hybrid

İçeride Panamera, Navigasyon ekranı küçük görünüyor, ancak dokunmatik ekran ve düğme kontrollerinin karışımı iyi çalışıyor, Panamera’nın yapım kalitesi birinci sınıftır; lüks kabin malzemeleri, akıllı aydınlatma ve harika sürüş konumu, şık hissettirdiği anlamına gelir. Porsche’de her zaman olduğu gibi, kapsamlı bir seçenek listesi var, ancak çok işlevli bir direksiyon simidi, navigasyon, deri ısıtmalı koltuklar, Bluetooth ve hız sabitleyici dahil olmak üzere standart kit cömerttir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here