Opel Astra Yeni Şanzımanı İle Farklı!

0
3262
Opel Astra Görünüm

Opel Astra günümüz C segmentinin iddialı otomobillerinden biri olarak yer alıyor. Opel’in Fransız, PSA Grubu’na satılması ile birlikte yenilenen şanzımanlar ve motor seçenekleri tamamı ile yeni platformların ürünü. Yeni Astra’da ise yenilenen sadece motor kombinasyonları değil. Donanım paketlerine kadar yenilenen model, sunduğu teknolojik özellikler ve uygun fiyatı ile rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Modelde değişen platformdan dolayı teknik özelliklerde de gelişmeler mevcut görünüyor. Özellikle sürüş konforunda yapılan değişiklikler hissedilir düzeyde olarak kendini gösteriyor. Modelin dinamiklerinden biri olarak rüzgar direncinin düşürülmesi aracın yolda süzülmesine olanak veriyor ve tamamlıyor. Kısaca özetlersek bu yeni model geldiği yeni platformun sayesinde kendini baştan aşağı yenileyerek, konfor ve sürücü odaklı bir makineye dönüşmüş durumda yer alıyor.

Opel Astra Arka Tasarım

Opel Astra Artık 9 İleri!

Yeni Opel Astra tüm seçenekleri ve motor kombinasyonlarını PSA Grubu’nun istediği şekilde kombinleyerek piyasaya sürüldü. Üç farklı motor kombinasyonu ile gelen model, tüm kullanıcılara hitap etme konusunda gençleşmiş gibi görünüyor. Benzinli seçeneğinde 2 farklı motor kombinasyonu sunan model, en baz versiyonda 1.2 litrelik 110 beygir güç üreten, 6 ileri manuel şanzıman ile geliyor. Bu kombinasyona sadece en baz paket donanımı Edition versiyonu eşlik ediyor. Benzinli motor seçeneğinin diğer üyesi ise 1.4 litrelik benzinli 145 beygir güce sahip 7 ileri otomatik şanzımana yer veren kombinasyon. Bu kombinasyona ise sadece orta paket olarak görülen GS Line versiyonu donanımı ile satın alabilirsiniz. Dizel motor seçeneğinde ise en merak edilen kombinasyon kullanıcılarını beklemekte. 1.5 litrelik dizel motora 122 beygir güçlük versiyon kombinlenmiş durumda. Bu motora eşlik eden şanzıman ise sadece 9 ileri AT-9 otomatik şanzımanı olarak yer alıyor, aynı zamanda bu motor seçeneğini tüm paket donanımları ile satın alabilirsiniz.

Opel Astra İç Tasarım

2020 Astra Fiyat Listesi!

1.2 litrelik MT-6 110 beygirlik kombinasyonu sadece Edition paket ile başlangıç fiyatından yani 199.900 TL’den satın alabilirsiniz. 1.4 Benzinli CVT-7 145 HP versiyonu ise Gs Line donanımı ile 221.300 TL bandına satışa sunulmuş durumda. En merak edilen dizel seçeneği ise 1.5 Dizel AT-9 122 HP Edition 226.900 TL. 1.5 Dizel AT-9 122 HP Gs Line 229.700 TL. 1.5 Dizel AT-9 122 HP Elegance yani en dolu donanımı ise 297.800 TL’den satışa sunulmuş durumda.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here