Jeep Grand Cherokee: Güçlü Amerikan Tankı

0
3439
jeep grand cherokee

İçeriği ve görünümü 2016 yılında güncellenen Jeep Grand Cherokee, XXL boyutlarını değiştirmedi. Amerikan üreticinin amiral gemisi ve SUV’si, kare bir tasarım, mükemmel iç kaplamalar ve arazide de olağanüstü dinamik nitelikler ile karakterize. Listesinde, yalnızca 3.0 ve 250 HP gücüne sahip tek V6 dizel motor bulunması üzücü tarafı.

İşte Grand Cherokee’ye ait teknik bilgi formu  :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 495/1554 litre
 Güç kaynakları Dizel
 Sınıf Euro 6D
 Cv / kW (itibaren) 250/184

 

Jeep Grand Cherokee: 2021 Haberleri

Grand Cherokee’nin yeni nesli, şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde sahneye çıktı. Şu an yalnızca uzun dingil mesafeli, yedi koltuklu versiyonda gösterildi. Muhtemelen yıl sonuna doğru Türkiye’ye varacak, ancak muhtemelen sadece beş koltuklu versiyonda. Avrupa pazarı için motor yelpazesi henüz onaylanmadı, ancak mevcut çeşitli üniteler arasında birkaç elektrikli motor ve hibrit versiyonu olacağı neredeyse kesin.

Jeep Grand Cherokee: Boyutlar

Amerikan SUV’nin uzunluğu 4 metre 82 santimetre ve 2 metre ve 92 santimetrelik dingil mesafesi sayesinde geniş bir iç mekana sahip. Jeep Grand Cherokee, 1 metre ve 80 santimetre yüksekliğinde. Kare şeklindeki bagajın kapasitesi ise arka bankı yatırarak 495’ten 1.689 litreye çıkıyor. Fakat dış boyutlar göz önüne alındığında biraz düşük kalıyor.

Boyutlar
Uzunluk 4.821 mm
Genişlik 1.940 mm
Yükseklik 1.800 mm
Adım 2.915 mm

 

Jeep Grand Cherokee: İç Mekan

Grand Cherokee’nin kokpiti kesinlikle büyük ve iyi. Kullanılan malzemeler mükemmel kalitede ve dokunuşu tatmin ederken, plastikler arasındaki bağlantılar için aynısını söyleyemiyoruz. Gösterge panelinin hoş tasarımı göz alıcı.

Dış Görünüm

Grand Cherokee’nin görünümü hemen tanınabilir ve etkileyici. Ön kısım, Amerikalı üreticinin markası olan klasik yedi şeritli ızgara, ince ve agresif farlarla karakterize edilirken, yan kısım çok özenli bir tasarıma sahip.

Motor Yelpazesi

Grand Cherokee fiyat listesinde tek motor olarak 3 litrelik V6 dizel motor yer alıyor. Euro 6D-Temp onaylı bu motor, maksimum 250 HP güç üretiyor ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip.

2. El Araba İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here