Jeep Renegade 2021: Özellikler, Boyutlar ve Motor

0
5370
jeep renegade 2021

Jeep Renegade 2021, şüphesiz piyasadaki en popüler B-SUV’lardan biridir. 2014’te sahneye girdi ve 2018’de bir yeniden şekillendirmeye konu oldu. Bu değişimde de esas olarak cepheyi yeniledi, ancak birkaç aydır ilginç bir plug-in hibrit motorla da gündeme gelmeyi başarıyor.

 Veri Sayfası
 Koltukların sayısı 5
 Gövde min. 351 litre
 Güç kaynakları Benzin / Dizel / Hibrit
 Sınıf Euro 6D
 Cv / kW (itibaren) 120/88

 

Yakın zamanda yapılan yeniden şekillendirme ile Jeep Renegade şık bir şekilde yenilendi, ancak her şeyden önce kaputun altında en önemli yeniliklere hayran kalabilirsiniz. Benzinli ve dizel motorlara ek olarak, 2021 Model Yılı ile birlikte, 190 veya 240 hp güç sağlayabilen ve hepsinden önemlisi %100 sürülebilen 1.3 litrelik bir plug-in hibrit varyant da bulunmaktadır. Tam elektrikli modda menzil ise 50 km.

İyi özelliklere sahip herhangi bir B-SUV gibi, Jeep Renegade de şehir trafiğinde acı çekmemek için kullanışlı kompakt boyutlara sahiptir. Otomobil gövdesi 4 metre 25 cm uzunluğunda, bagaj ise 351 litrelik iyi bir kapasiteye sahip ve geziler için çok sayıda valiz taşımak için ideal.

Boyutlar
Uzunluk 4.255 mm
Genişlik 1.805 mm
Yükseklik 1.697 mm

 

İkonik bir tasarımı değiştirmek imkansız. Bu nedenle House’un stil merkezi, mükemmel bir görünümü yenilemek için küçük düzenlemeler yapmaya karar verdi. Dairesel farlar artık tam LED teknolojisi ile donatılmış ve Jeep Renegade’in ikonik bir öğesi olan 7 şeritli ızgarayla mükemmel bir şekilde bütünleşmiş. Arka ışık kümeleri de yine kare bir görünümle, ancak şimdi içlerinde üç boyutlu bir X tasarımı ile.

Jeep Renegade’in içi yakın zamanda yapılan yeniden şekillendirmeyle değiştirilmedi, ancak bu hiç de rahat olmadığı anlamına gelmiyor. Gösterge paneli kompakt ve eşit derecede okunaklıyken, gösterge panelinin ortasında, hem Apple CarPlay hem de Android Auto ile uyumlu UConnect bilgi-eğlence sistemine adanmış 8 ” monitör duruyor. Artık akıllı telefon için ayrılmış bir saklama bölmesi var.

Jeep Renegade’in motor yelpazesi geniş ve yakın zamanda üretici tarafından revize edilmiş. Benzin arasında, 1.0 turbo 3 silindirli 120 HP ve 1.3 4 silindirli 150 hp mevcut. İkincisi, aynı zamanda plug-in hybrid ve ayrıca motorun hareketini sağlayan bir elektrik ünitesi ile donatılmıştır.

Diğer iki versiyon ise sürücüye 190 ila 240 hp güç aralığında dört tekerlekten çekiş sunmak için mevcut olan 4×4 versiyonları.

Son olarak, dizeller için tek seçenek 130 hp 1.6 Multijet.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here