Hızlı Ve Pratik: Yeni Porsche Cayenne

Yeni Porsche Cayenne, bir önceki kasasından ipuçları taşıyor. Porsche müşterilerinin istediği şeyde budur. Ayrıca bu yeni Porsche Cayenne için son teknoloji kullanıldı. Bu da Porsche’nin kendisini kilit alanlarda geliştirmeye odaklanmasına yardımcı oldu.

İç mekandan başlarsak, yeni kabini daha çekici ve güncel oldu. Yolcular içinde önemli gelişmeler var. Daha hafif bir şasi ve süspansiyon, zaten etkileyici olan dinamikleri artırmaya yardımcı oldu. Beklediğiniz gibi  de verimlilik konusunda da iyileştirmeleri var. Bununla birlikte, şu anda özellikle bir dizel versiyonunun yokluğu bazı müşterilerini hayal kırıklığına uğrattı.

cayenne

Yeni Porsche Cayenne,  2002’de tamamen piyasaya sürüldüğünden beri, performansı ve SUV pratikliği ile dikkatler hep üzerinde oldu.

Motor Seçenekleri

cayenne

Yeni Cayenne, öncekinden çok daha etkileyici bir performans sunuyor. Motoru, 542bhp ve 770Nm tork sağlayan bir çift turbo V8’dir. Önceki Turbo modelin 4.8 litrelik V8’ine göre daha hırçındır. Yeni Cayenne Turbo, aktif 4×4 motorun inanılmaz çekiş gücü sayesinde sizi durmadan 3,9 saniyede 100 km / saate fırlatma potansiyeline sahiptir. En yüksek hız 177mph’dir ve bu da oldukça etkileyicidir.

Ön kısım , 911’den ilham alan farlar, kubbeli uzun kaput ve agresif geniş hava girişleriyle klasik bir Porsche Cayenne görünümünü korurken, arka kısım daha kapsamlı bir şekilde yenilenmiştir. Buradaki değişiklikler arasında LED arka lambalarda bir ışık şeridi yer alıyor. Genel olarak yeni Porsche Cayenne daha geniş omuzlu ve kaslı bir hissiyat veriyor. Bu da Panamera’ya daha yakın bir aile benzerliği sağlıyor.

cayenne

İç mekanda, değişiklikler daha da derinleşti ve yeni iç mekan, en son Porsche Panamera sedan modelinden açıkça ilham aldı. Merkezinde 12 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekrana sahip geniş, alçak profilli bir gösterge paneli bulunurken, çok işlevli direksiyon simidi klasik bir Porsche enstrüman bölmesinin önünde yer alıyor. Büyük merkezi devir sayacı hala mevcut, ancak onu çevreleyen bir çift yüksek çözünürlüklü ekran, haritaları veya diğer bilgileri görüntülemek için sürücü tarafından kontrol edilir.

Porsche ile ilgili daha fazla içeriğie ulaşmak için tıklayın.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here