Uygun Fiyatlı Alınabilecek 5 Chopper Motorsiklet

4
44235
CHOPPER model

Chopper motorsiklet sürmek isteyen ancak bu konuda fazla bilgi sahibi olmayan kullanıcılar ilk önce seçimlerini belirlemelidir. Cruiser tarzda en uygun ve başlangıç için ideal motorsikletleri artı yönleri ve eksi yönleri bakımından sıralayacağız. Bir motorsiklet alıcısının öncelikle kendisine sorması gereken soru deneyiminin ne kadar olduğu ve kaç cc gücü kontrol edebileceği şeklinde olmalıdır. Revaçta olan orta standart cc’li Cruiser motorsikletleri sıraladık. Hadi bakalım;

5) FALCON FREEDOM 250 ”CHOPPER-CRUİSER”

FALCON FREEDOM 250 (CHOPPER-CRUİSER)

Ülkemizde sınırları içerisinde üretilen bir Chopper-Cruiser olan Freedom 250 fabrika çıkışlı mat siyah rengi ve sis farları ile çok ilgi çekici gözükerek dikkatleri üzerinize çekecektir. Çin menşeili motorsiklet 250 cc güce sahip olup tek silindirli, karbüratörlü ve hava – yağ soğutmalı motor ile kombine edilmiştir. Türkiye’de üretildiğinden yedek parça sıkıntısı olmayan model, servis bakımlarında da ucuz, cep yakmayan maliyetler çıkarır. 150 kg ağırlığa sahip model, yeni başlayanlar için ideal bir tercih olabilir.

FALCON FREEDOM 250 CC FİYATI UYGUN CHOPPER

4) KUBA SUPERLİGHT 200 ”CRUİSER”

KUBA SUPERLİGHT 200 (CRUİSER)

Bu segmentte Kuba Superlight’yi yazmasak olmaz. Cruiser tarzı motorsiklet yapısı ile yolda ilgi çeken model ülkemizde yaygın olarak kullanılmakta. Motor bloğu karbüratörlü olup yağ ve hava soğutmalı aktivasyonlara sahiptir. Tek silindir olan 200 cc gücü sahip motor 130 kg ağırlığındadır. Yedek parça ve servis imkanları ucuz olan Superlight yeni başlayacak olanlar için ideal bir tercihtir.

3) DAELİM DAYSTAR 250 (CHOPPER-CRUİSER)

DAELİM DAYSTAR 250 (CRUİSER)

Bu segmentin en iyi malzeme kalitesine sahip ve uzun ömürlü kullanım dinamiklerine uygun olarak üretilen japon menşeili makinadır. 250 cc güç üreten tek silindirli, enjeksiyonlu su soğutmalı motora sahip olan Daystar bu konuda diğer rakiplerinin önünde bulunuyor.

Başlangıç Motosikleti | Chopper-Cruiser

2) REGAL RAPTOR (CHOPPER-CRUİSER)

REGAL RAPTOR CRUİSER

250 cc ve 350 cc güç aralığına sahip olan Regal Raptor modelleri uygun fiyatlı Cruiser denince akıla ilk gelen modeller arasında yer almaktadır. Diğer rakiplerinden ayrı olarak çift silindire sahip olan motor, su soğutmalı enjeksiyonada sahiptir. Fabrika çıkışı frenlerinin sizi uzun zaman götürdüğü motorsiklet son derece kaliteli malzeme yapısına sahiptir. Yeni başlayanlar için ideal tercihlerden biri olacaktır.

1) HARLEY-DAVİDSON STREET (CHOPPER-CRUİSER)

STREET 750 CRUİSER

Diğer rakiplerine oranla güçlü bir motor bloguna sahip olan model tam anlamıyla bir Cruiser tarzı motorsiklettir. Malzeme kalitesi, uzun kullanım süresi bakımından en iyi motor olan model bu listedeki en pahalı fiyat aralığına sahiptir.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

4 YORUMLAR

  1. çok güzel seçenekler çok güzel bir tarz scooter ve chopper favori motosiklet seçimim … şuanda scooter kullanıyorum ama ilerde belki bu tarza geçebilirim.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here