2017 Suzuki Vitara İncelemesi

1
11830

2017 model Suzuki Vitara, geniş ve konforlu iç tasarımı ile kullanım alanını daha ferah kılmış. 

2017 sürümünde 1.6 GL/GLX ve 1.4 S olmak üzere iki model halinde sunulan Vitara, bu sürümü teknolojinin pek çok eklentisi sayesinde rahat ve güvenli kılmayı başarmış görünüyor. Tüm bunların yanında, özellikle SUV sınıfında kendini öne çıkaran bir sürüş keyfi sağlıyor. Suzuki Vitara, 4X2 ve 4×4 çekiş sistemi seçenekleri ile ise farklı hayat tarzı ve amaçlara uygun opsiyonlar sunmakta.

2017 suzuki vitara

2017 Model Suzuki Vitara Motor Seçenekleri

Vitara, 1.6 GL ve 1.6 GLX modelleri için 1.6 L hacimli 120 PS gücündeki benzin motorunu 5 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte sunmakta. 1.4 S modeli içinse, 1.4 L hacimli 140 PS gücünde Boosterjet benzin motoru mevcıt.

Yeni Model Suzuki Vitara Güvenlik Seçenekleri

Suzuki Vitara pek çok güvenlik opsiyonu ile donatılmış. Trafikte öndeki araca gereğinden fazla hızla ve çok yaklaşıldığında önce uyarı, eğer daha fazla yaklaşılırsa otomatik fren yapan Radar Fren Destek Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici, Eğim İniş Kontrol Sistemi, Elektronik Stabilite Programı, Yokuş Kalkış Desteği gibi önemli destekler mevcut.

2017 suzuki vitara

Suzuki Vitara Renk Seçenekleri

Suzuki Vitara, 1.6 GL/GLX modelleri için Atlantik Turkuazı, Fildişi, Galaksi Gri, İnci Beyazı, İpeksi Gümüş, Kozmik Siyah, Turuncu olmak üzere 7 adet renk seçeneği sunarken, 1.4 S modeli için İnci Beyazı, Kırmızı, İpeksi Gümüş, Galaksi Gri ve Kozmik Siyah renk seçeneklerini sağlıyor. Bu renklerin farklı tavan renkleriyle kombine edildiğini de hatırlatalım.

2017 Suzuki Vitara Otomatik ve Manuel Seçenekleri

1.4 S modeli yalnızca 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği sunarken, 1.6 GL/GLX modeli 5 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçeneklerini sunmakta.

2017 suzuki vitara

Suzuki Vitara Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

2015 yılında yayınlanan incelemeye göre, Suzuki Vitara Euro NCAP çarpışma testlerinde yetişkin yolcular 89%, çocuk yolcular için 85%, yayalar içinse 75% güvenli bulunurken genel değerlendirmeden 5 üzerinden 5 puan alarak, güvenlik alanında iyi bir performans sergiliyor.

Suzuki Vitara Boyutlar

Suzuki Vitara almayı düşünüyorsanız bagaj kapasitesi ve yükseklik konusu da dikkatini çekiyor olmalı. Aracın uzunluğu 4.1 metre, genişliği 1.7 metre ve yüksekliği 1.6 metredir. Arka koltuklar dikken Vitara bagaj hacmi 375 litre. Arka koltuklar yatılı iken de 710 litreye, maksimum kapasite kullanıldığında ise 1120 litreye değin çıkabiliyor. Bunların yanında aracın yakıt deposu 47 litredir.

2.El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here