Falcon Freedom 250 CC Fiyatı Uygun Chopper!

2
22429
FALCON FREEDOM

Çin malı Chopper mi? Olmaz demeyin. Hem fiyatı hemde kendine has karakteristik duruşu ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Falcon Freedom ihtişamlı gövdesini taşıyabilecek bir motor ünitesine sahip. 250 CC olan bu güçlü makine şu an Türkiye’de revaçta olan motorsiklet modellerinden. Bunun nedeni ise diğer Chooper modellerine karşı fiyatı minumum seviye tutularak kalmış olması. 18 beygir gücü bulunan bu ağır makine yakıt tüketiminde de iddialı konumda. 100/km’ye 3.2 litre yakıt tüketen Falcon Freedom cep yakmayan motorsikletlerden.

Falcon Freedom Tasarımı Nasıl?

Öncelikle motorsikletin büyük gövdesi Chopper ruhuna uygun olarak görünüyor. Fabrika çıkışı mat siyah rengi modele karizmatiklik katmış durumda. Büyük gövdesi ve büyük motoru olan Falcon Freedom yollarda savrulmayacağına ve otomobil gibi asfaltta bende varım diyeceğine hem fikiriz. Motorsikletin iki yanında krom detaylarla süslenmiş deri çantalar fabrika çıkışı olarak modelde sunuluyor. Mat siyah renkli gövdesinin üstüne yapıştırabileceğiniz onlarca çıkartma figürü de mevcut.

FALCON FREEDOM TASARIMI

Falcon Freedom Kullanımı Nasıl?

Yakıt tüketimi oldukça uygun olan Freedom, analog gösterge panellerinde kullanıcısına  motoru kullanırken her türlü bilgiyi vermeye yardımcı oluyor. Sürüş ve oturma pozisyonu çok rahat olan, konforlu sürüşlere sahip olan Freedom bu konuda sunduğu rahatlıkla bizleri şaşırtıyor. Lakin motorun büyüklüğünden kaynaklı olarak ve Chopper bir motorsiklet ruhuna dayanmasından dolayı, eğer boy olarak kısa biri iseniz modeli kullanmakta bir takım zorluklar yaşamanız muhtemel.

Motorsporları Pilotlarının Ücretleri Nasıl?

Falcom Freedom Teknik Özellikler.

Motor Tipi Tek Silindir – 4 Zamanlı, Yağ Soğutmalı
Hacim 223 cc
Max. Güç 7500d/d – 12 Kw – 18 Hp
Vites 5 Vites Manuel
Ateşleme CDI / Elektrikli Marş / Kick-Start
Akü 12V – 7 Ah
Yakıt Tankı 18.5 Litre
Ağırlık 140 Kg
Max. Yük 150 Kg
Uzunluk 2155 mm
Genişlik 875 mm
Yükseklik 920 mm
Frenler Ön Disk – Arka Kampana
Lastik Ölçüleri Ön 110-9-16 Arka 130-90-15

 

Düzgün oturma pozisyonun da rahat konfor olanakları sunan, yeni modellerini her daim üreten bir fabrikaya sahip Çin Menşeili Falcon Freedom malzeme kalitesi açısından çok ta iyi seviyelerde gözükmüyor. Reel kullanıcıların şikayetleri etrafında motorsikletin malzeme yapısı ve kalitesi diğer Chopper modellerine göre oldukça geride kalıyor. Ayrıca bir takım kronik sorunlarda yaşayan Freedom dezavantajlarına rağmen ülkemizde yollarda görmeye aşina olduğumuz bir model. Şu an da 2020 model Falcon Freedom’lar 20.000 TL’lik fiyat etiketine sahip olarak yeni kullanıcılarını bekliyor.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

2 YORUMLAR

  1. hep sevmişimdir bu motoru farları özellikle çok güzel görünüyor fiyatıda uygun… 50 cc scooterle başladım ama ilerde ehliyet alınca bu tarz bir motor almayı düşünüyorum

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here