2018 Ford Focus kaç para diye düşünenler için ve ikinci el Focus almak isteyenler için aracın özellikleri ve fiyatına baktık. Ford Focus’u fiyatı ve özellikleri inceledik.

Sıfır Focus ilanları için hemen tıklayın!

2018 Model Ford Focus Fiyatı ve Özellikleri

Selefine göre her açıdan daha gelişmiş olan 2018 model Focus merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde markadan gelen bir açıklama ile Focus 2018 modeli tanıtıldı. Benzin ve dizel motor seçenekleri, daha fazla kişiselleştirilebilme esnekliği ve çok daha stil sahibi olan tasarımı ile bu yıl çok tercihe dilecek gibi görünüyor. Ford Focus hakkında öğrendiklerimizi 10 maddede anlattık:

                                              Arabam Kaç Para Eder                                          

2018 Model Ford Focus Özellikleri

  1. Yeni Ford Focus, C2 adlı bir platform üzerinde üretildi. Bu platform ilk kez Ford Focus için kullanıldı.
  2. 2018 Model Focus’da ölçüler epey dikkatli optimize edilmiş. Mesela aks 53 mm uzatılmış. Ayrıca aracın toplam ağırlığı da 88kg azaltılmış. Böylece motorun gücü artmış ve yakıt tüketimi azaltılmış. Arka koltuk genişliği arttırılmış. Araç, uzun yolculuklarda çok konforlu bir tercih haline gelmiş.
  3. Sürüşü kolaylaştıran ve güvenliği arttıran özellikler selefine göre çok gelişmiş. Start-Stop sistemi, trafik işareti algılama sistemi, şerit merkezleme sistemi, adaptif hız sabitleyici sistemi, sezgisel viraj ışığı sistemi, otomatik park asistanı, park yerinden çıkış asistanı, yaya ve bisiklet de algılayan ön çarpışma asistanı, kör nokta bilgi sistemi, çapraz trafik asistanı, arak görüş kamerası gibi çok önemli teknolojiler sunuyor.
  4. Kokpit kısmında sürücü için hem çok konforlu hem de çok keyifli bir sürüş söz konusu. Araca 10 farklı cihazı aynı anda bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca aracı uzaktan çalıştırmak, yağ ömrü, yakıt seviyesi gibi bilgiler de uzaktan öğrenilebiliyor. Kablosuz şarj, Apple CarPlay, Android Auto desteği, 8 inç dokunmatik ekran, 675 Watt gücündeki ses sistemi sürücü ve yolcular için keyfi arttıracak detaylar.
  5. Yeni Focus’un motor seçenekleri de epey arttırılmış. Trend, Titanium, ST-Line, Vignale, Active şeklinde beş farklı donanım seçeneği sunuluyor.
  6. Şanzıman seçenekleri: 6 ileri manuel ya da 8 ileri otomatik şeklinde.
  7. Benzinli Focus motoru EcoBoost, dizel Focus motoru da EcoBlue.
  8. 2018 Ford Focus motorları Euro 6 standartlarına uygun olarak üretilmiş.
  9. Benzinlide 1,0 litre 85/100/125 beygir güç üreten seçenek ya da 1,5 litre 150/ 183 beygir güç üreten seçenekler var.
  10. Dizelde 1,5 litre 95/120 beygir güç ya da 2,0 litre 150 beygir güç söz konusu.

Ford Focus 2018 Modeli Kaç Para?

Sıfır km Ford Focus ilanları ilginizi çekiyorsa, 2018 model bir Focus almak üzere arabam.com galeriden ilanlar sayfasını inceleyebilirsiniz.  

                                                2. El Otomobil İlanları                                                    

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here