3 Serisi sedan, Jaguar Mercedes ve Audi gibi güçlü rakiplerle karşı karşıyadır. 335d ‘nin çok yüksek liste fiyatına rağmen hala piyasadaki en geniş ve en güzel touringlerden biridir. 330d versiyonu da aynı derecede etkileyici, daha ekonomik ve daha ucuzdur.

SUV’lerin ve crossover araçların piyasaya hakim olduğu bir zamanda , BMW’nin dünya çapında en çok satanının X3 veya hatta X1 olmasını beklersiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, 3 serisi touring x3 ve x1’den daha çok satılmaktadır. Tabi ülkemizde durum farklı.

Yaklaşık 40 yıldır sınıfının en iyilerinden biri olan 3 serisin piyasasında olan rekabet hızla güçlenmeye devam ediyor. Mercedes’in C-Serisi , Jaguar’ın XE’si ve yeni Audi A4 BMW’yi bayağı zorlayacak gibi görünüyor.

335d

Touring’in sınıfının en iyisi olup olmadığına geçmeden önce, kendimize BMW’nin 2016 makyajı üzerindeki çalışmasını hatırlatalım. Markanın tasarımcıları görünüşü güncellemek için çok uğraştı. 3 Serisinin önceki beş nesline yapılan yenilemelerden 2016’daki tartışmasız en hafif olanıdır. Önünde, yeni LED gündüz farları ve biraz daha geniş havalandırma delikleri bulunurken, arka lambalar artık tam LED’lerdir. İçerideki ince ayarları da kaçırmayın.  Bazı yeni opsiyonlar, alıcıların arabalarını daha fazla kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

Touring, arka koltuklar kapalıyken 1.500 litreye çıkan sınıfının lideri 450 litrelik bagaj alanına sahiptir. Standart bir elektrikli bagaj kapağı, süpermarket işlerinizi de biraz daha kolaylaştırır.

335d

335d Bayağı Hızlı Ve Ekonomik

Hızlanma da, 0-100 km / s hızının yalnızca 4,8 saniye sürmesi ve 155 mil / saate sabitlenmiş en yüksek hızı sahiptir. 313 bg ve 630 Nm tork sağlayan 3.0 litrelik sıralı altı dizel motor ile inanılmazdır. Güç, 1.500 dev / dak kadar düşük bir hızdan gelir ve ciddi bir homurtu sağlar. Standart olarak oranlar arasında hızlı ve sorunsuz bir şekilde hareket eden sekiz vitesli bir otomatik şanzımana (manuel seçeneği yoktur) bağlanır.

Dışarıdaki ince ayarlar minimum düzeyde olsa da, mühendislerin zamanlarının çoğunu uğraşmak için harcadıkları yerin altında kalıyor. Süspansiyon değişiklikleri daha iyi gövde kontrolü sağlar ve daha fazla geri bildirim vermek için direksiyon üzerinde çalışılmıştır. Bir Servotronic kurulumu standart olarak gelir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here