BMW CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) etkinliğinde Neue Klasse otomobilinin iç mekanını tanıttı. Marka Neue Klasse platformunu 2025 yılında kullanıma sunacak. Bu teknoloji “Neue Klasse” için tamamen yeni bir Head-up Display olacak.

Bir Vizyondan Daha Fazlası

Oliver Zipse, furarda iddialı açıklamalar yaptı. Zipse, “Bu bir vizyondan daha fazlası. Bu yeniliği “Neue Klasse”ye getiriyoruz. 2025 gibi erken bir tarihte müşterilerimiz bu tamamen yeni teknolojiyi araçlarında deneyimleyebilecekler” dedi.

bmw Neue Klasse

Otomobil üreticisi, ön camın tüm genişliğini kapsayarak yeni nesil HUD’ı piyasaya sürdü. Fakat eçtiğimiz günlerde CES’te tanıtımı yapılan i Vision Dee konseptinde ekran görememiştik. Zaten BMW patronu yaptığı diğer açıklamarında büyük ekranların tarihe karışacağını dile getirmişti. Açıklamalarını buradan okuyabilirsiniz. Bununla birlikte marka, ön camın alt kısmında konumlanan ince ve geniş bir ekranı ortaya çıkaran bir tanıtım fotoğrafı paylaştı. BMW Neue Klasse sşağıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz üzere, garip bir açıya sahip görünüyor.

bmw Neue Klasse

Zipse, CES’te yaptığı açıklamalarla, orta konsol tabanlı büyük ekranların yakında tarihe karışacağını belirtti. Marka patronuna göre bu ekranlar, bir hayli dikkat dağıtıcı olduklarından dolayı artık tercih edilmeyecek. Detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

Son olarak Neue Klasse modellerinin 1.000 kilometreden daha fazla menzil sunmayacak. Otomobil üreticisi aynı zamanda her şarj dakikası için 48 km menzil ekleyebileceklerini öne sürüyor. Neue Klasse araçları için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: BMW Neue Klasse Araçları Lego Gibi Olacak!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here