2017 Model Opel Astra almak isteyenler buraya!

Opel Astra 2017 modeli konfor ve iç tasarım alanında sınıfının öncülerinden biri.  AGR koltuklarıyla eşsiz bir rahatlık ve ısıtma gibi konfor odaklı özellikler sunan Opel Astra, sürücüye ve refakatçilerine evlerindeymiş gibi hissettiriyor.

Öte yandan, dış tasarımına baktığımızda görüyoruz ki 2017 model Astra bu sene de, keskin hatlar, dinamik ve karizmatik duruşuyla popülaritesini sürdürmeye devam ediyor.

2017 model opel astra

12017 Model Opel Astra Motor Seçenekleri Nasıl?

Opel Astra 2017 modellerinde beş farklı motor seçeneği ile geniş bir yelpazeye sahip.

Öncelikle benzin motoru tercih edecekler için, 1.4 L Ecotec 100 HP benzin motorunu 5 ileri manuel şanzımanla, 1.4 L Ecotec Turbo 150 HP benzin motorunu 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman seçenekleriyle ve 1.6 L Ecotec Turbo 200 HP benzin motorunu 6 ileri otomatik şanzımanla birlikte sunmakta.

Dizel tercih edecekler içinse 1.6 L CDTI Ecotec 110 HP dizel motorunu 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle, 1.6 L CDTI Ecotec 136 HP dizel motorunu ise 6 ileri manuel ya da otomatik şanzıman seçenekleriyle beraber sunuyor.

2Astra Güvenlik Seçenekleri Neler?

2017 model Astra’lar farklı detayları göz önüne alan ve sonuçta güvenli sürüş deneyimi yaşatan güvenlik özelliğiyle donatılmış.

Geri Görüş Kamerası, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Koruma Özelliği, Hız Sabitleyici, Yokuş Kalkış Sistemi, Aktif Devrilme Koruması, Virajda Denge Kontrolü gibi özellikler sıfır Astra alacakların sahip olacağı güvenlik açısından sahip olacakları arasında.

3Renk Seçenekleri

Astra 11 adetlik renk paleti ile geniş bir kişiselleştirme imkanı sunuyor.

 Şarap Kırmızısı, Zümrüt Yeşili, Hakim Gri, Kar Beyazı, Mineral Siyah, Koyu Karamel, Safir Mavi, Royal Mavi, Scarlet Kırmızı, Kozmik Gri, Manyetik Gri.

Opel Astra Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Opel Astra 5 ileri manuel, 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuyor.

42017 Model Opel Astra Fiyatları

Bu dönemde Asta fiyatları, 2017 model bandında ortalama olarak 180.000 TL bandında geziniyor.

5Opel Astra Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Opel Astra Euro NCAP çarpışma testlerinde, yetişkin yolcular için 86%, çocuklar için 84% ve yayalar için 83% güvenli bulunurken, genel değerlendirmede 5/5 puan aldı.

6Opel Astra Boyutlar

Opel Astra Hatchback’in uzunluğu 4.3 metre, aynalar hariç genişliği 1.8 metre, aynalar dahil genişliği 2 metre, aynalar katlıyken genişliği ise 1.9 metredir. Aracın yüksekliği 1.5 metre, arka koltuklar dik iken bagaj hacmi 360 litre, koltuklar katlıyken ise 830 litredir.

2.el Opel Astra almayı veya satmayı düşünüyorsanız, piyasa değerini öğrenmek için tıklayın.

İkinci El Opel Astra Fiyatları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here