Bentley Continental GTC Speed , ​​convertible olsun istiyorsanız ciddi bir bedel ödemelisiniz, ancak bu bedele değecektir. Motor bir kamyon torkuna sahiptir ve otomatik şanzıman, onunla kusursuz bir şekilde ilgilenir. Bu nedenle, bu yüksek güce rağmen, bu arabayı her gün kullanabilirsiniz.

Şimdiye kadarki en hızlı seri üretim Bentley’i satın almak istiyorsanız, Continental GT Speed ​​coupe incelememize bakmanız gerekir. Ama saçınıza biraz rüzgar girmesi için 3mph feda etmeye istekliyseniz, okumaya devam edin …

Performans

Yeni amiral gemisi GT Speed’in coupe ve convertible versiyonları arasındaki gerçek  performans farkı gerçekten göz ardı edilebilir; 0-62mph, açılır tavanda 4.1 saniyede onda bir daha uzun sürerken, yine de 203mph  son hıza rahat bi şekilde ulaşabilir. (coupe 206mph yapar). Bu üç katmanlı tavan ve açma mekanizması nedeniyle, GTC 175kg daha ağırdır, ancak coupé zaten 2,3 ton ağırlığa sahip olduğundan, düşündüğünüzden daha fazla bir handikap değildir.

Coupe ile olan benzerlikler sadece performans rakamlarından daha derindir. Kaputun altında, 626bhp ve 820Nm süper otomobili utandıran bir tork (standart GTC W12’den 59bhp ve 120Nm daha fazla) üreten 6.0 litrelik W12 ikiz turbo motor ve dört tekerleğin de kazıp sizi ateşe verme şekli var.

Eğilme ve sallanma eğiliminde olduğu virajlarda bile, GTC speed kaya gibi sabit kalıyor. Yalnızca büyük manevralar kasada hafif bir esneme ortaya çıkarıyor. Speed’in 10 mm daha alçak ve yüzde 45 daha sert süspansiyonu sizi şaşırtmasın. Bu araba tepeden çıkışa kadar gülünç hızlar taşıyabilirken, yine de büyük ve ağırdır ve uzun, keskin virajlarda ve aşağı doğru hızlı bir şekilde hızla seyir halindeyken kendinizi daha iyi hisseder.

Tavanın katlanması (25 saniye sürer) sürüş deneyimine başka bir boyut kazandırır. En belirgin şekilde, egzozun ses düzeyini yükseltir ve hız hissini arttırır.

GTC Speed İç Tasarım

Arka koltuklar küçük yetişkinleri sıkıştığında alabilir, ancak çocuklar için daha iyidir. Coupe’de 358 litreden 260 litreye düşen bagaj alanı. İç tasarım, işlemeli koltuklar ve elde dikilmiş deri ile özel bir his veriyor. Öğütülmüş alüminyum kaplama, test arabamıza daha modern bir görünüm kazandırır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here