Volkswagen Golf Amerikaya Veda Ediyor. Dayanıklı Golf artık yalnızca performans modelleri olarak varlığını sürdürüyor. Amerika’nın hatchback ile olan aşk ilişkisi artık öldü ve hiçbir şey Volkswagenden daha çok dünyanın en tanınmış hatchback modelini burada satmak için dayandığını ispatlayamaz.

2021 Model Golf’ler Son Kez Satılacak

Volkswagen Golf Amerikaya

ABD’de 40 yıl ve 2,5 milyon Volkswagen Golf satışından sonra, Alman otomobil üreticisi Amerikan pazarı için aile modelinin üretimini durduruyor. Tek iyi haber ise Golf GTI ve Golf R performans modellerinin bu ay Ocak ayında üretim bittikten sonra burada satılmaya devam edeceği. Bu da Volkswagen Golf Amerikaya Veda etmeden önce son kez satılacağı anlamına geliyor.

Volkswagen Golf Amerikaya

Volkswagen Golf Amerikaya 40 Yıl Sonra Veda Ediyor

Golf ABD’de harika bir geçmişe sahip olduğu ve sürekli olarak muhteşem bir küçük aile arabası olduğu için Volkswagen Golf Amerikaya Veda Ediyor olmasından üzüntü duyuyoruz. 1974’te, ikinci nesil Golf adını almadan önce ilk nesil için tavşan ismiyle buraya geldi. İlginç bir şekilde, beşinci nesil, 2010 model yılı itibariyle tekrar Golf’e dönmeden önce 2006 ile 2009 yılları için Tavşan adına geri döndü. “Volkswagen’in amaca yönelik paketleme ve benzersiz kalite ile dinamik sürüş özelliklerini en iyi şekilde birleştiren bir örneği oluşturdu.

Yedinci nesil Golf burada satılanların sonuncusu olurken, GTI ve Golf R mirasını ileriye taşıyacak” diyor. Schafer, Kıdemli Başkan Yardımcısı, Ürün Pazarlama ve Strateji, Volkswagen of America. Amerika’da satılan son standart Golf modellerinden birini almayı düşünenler için, yalnızca tam özellikli TSI donanımıyla geliyor ve Volkswagen’in 1.4 litrelik turboşarjlı motoruyla çalışıyor.

Meraklıları, standart Tiptronic özellikli sekiz ileri otomatik şanzımanın yanında sunulan manuel bir seçeneğe sahip olmasını takdir edeceklerdir. Manuel şanzıman modeli 23.195 $ ‘dan daha ucuzken, sekiz ileri otomatik şanzıman versiyonu 23.995 $’ dan başlıyor. Mevcut Golf’ü aşağıya çeken tek şey, board ( tam karşılığını bulamadım) teknolojisi ile yaşını gösteriyor olmasıdır. Ancak, küçük, ucuz bir araba satın alan insanlar için bu önemli değilse, Golf müthiş bir seçenektir. Bu jenarasyon bir süredir var; rapor edilen güvenilirlik ve geri çağırmalar açısından sorunsuzdur.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

  1. Aslında seviyorlar ama tabi en çok Japon arabaları ilgi görüyor . oda orada tamir pahalı olduğu için bozulmayan araba seçiyorlarmış.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here