Daha keskin tasarım, daha keskin sürüş, daha fazla güce ve torka sahip ve yeni bir silindir deaktivasyon sistemi sayesinde çevreye her zamankinden daha az zararlı. Bentley GT Speed yeni haliyle yollarda.

Bentley’in en çok satan otomobili olan Continental GT , 2016 model yılı için tüm versiyonların hem iç hem de dış tasarımında ince ayarlarla birlikte evrimsel bir yükseltme turu daha geçirdi. İçeride koltuklar için bazı yeni kapitone detaylar, biraz yeniden tasarlanmış bir saat ve çeşitli yeni döşeme ile geldi.

GT Speed Yenilenen Dış Tasarım

Dışarıda, arka lambalarda ince yeni krom çerçevelere sahiptir. Öndeki ayırt edici ızgaralı radyatör ızgarası, ön tamponda olduğu gibi daha sportif görünecek şekilde yeniden tasarlandı ve arkada Speed ​​modeli için yeni bir difüzör ve küçük bir yeni önyükleme rüzgarlığı eklendi.

Asfaltı Kazıyan Performans

V8 ikiz turbo modelleri için motor ve şanzıman eskisi gibi aynı kaldı. S modeline 521 bg ve 680 Nm (normal V8 için 500 bg ve 660 Nm) sekiz ileri otomatik şanzımana eşlik ediyor. 192mph azami hıza sahip S için 4.3sn’de 0-100mph’de performans aynı kaldı. Şasi, direksiyon ve süspansiyon da değişmedi. Sportif S versiyonundaki yay oranları standart ön ve arkadan yüzde 25 daha sertleşti.

Bununla birlikte, 12 silindirli GT Speed ​​için, çoğunlukla yazılıma ve aynı zamanda gücü 820Nm’ye yükselterek 626 bg’lik bir yükselişe çıkarmak için donanımda olmak üzere çok sayıda motor güncellemesi yapıldı. Bu, 2,395 kg GT’yi yalnızca 4,1 saniyede 62 mil / saate  ve 203 mil / saat maksimum hıza çıkarmak için yeterlidir.

V8’ler yoldayken ağırlıklarını gizleme konusunda daha iyi bir iş çıkarıyor. Daha sert bir şekilde yaylanan S versiyonu, üstün çevikliği sayesinde gerçek bir sürücü arabası olmaya aday. Bu kulaklara göre daha çekici bir V8 müziği, çatırtı ve patlamalarla tamamlandı. Daha tork olmasına rağmen, Hız, kağıt üzerinde ikisinden biraz daha hızlı olmasına rağmen, kıyaslandığında biraz kaba bir ses yayıyor.

Sonuç olarak, bu Continental GT için değerli ve tamamen mantıklı bir güncelleme olmuştur. Ekonomideki ve emisyonlardaki gelişmeler, yakın zamanda herhangi bir ekoloji ödülü otomobile kazandırmayabilir. Ancak şimdi içerdiği ekstra stil, hız ve zarafet GT’yi hem yeni hem de mevcut sahipler için sevindirecek. Önceki sürümleri beğendiyseniz, bunları biraz daha beğenmemek için hiçbir neden yok.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here