2021 Jaguar F Pace Yenilendi İşte İlk İzlenim

1
3745

Ne diyordu Jaguar’ın o derin anlamlı sloganı… “Hayat sayılarla ilgili değildir. Hayat duygularla ilgilidir; nefesimizi kesen, söylenecek söz bırakmayan, ruhumuzu besleyen duygularla. Gerçekten yaşadığımız anlar bu anlardır.”. Tam da bu sloganla paralel olarak geliştirilen bir model 2021 Jaguar F Pace ile karşınızdayız.

Jaguar’ın en çok satılan SUV’lerinden birisi olan 2021 Jaguar F Pace aldığı yeni güncellemeler ile birkaç seviye birden atladı. Yenilenen F-Pace, süper şarjlı V-6’nın yerini alan yeni bir turboşarjlı ve süperşarjlı 3,0 litrelik sıralı altı silindire sahip ve kablosuz yazılım güncellemelerini alabilecek.

2021 Jaguar F Pace ve Yeni Yüzü

2021 Jaguar F Pace dış görünüm olarak da yeni bir yüze kavuştu. LED gündüz farları, gümüş kaplamalar, arka bölgeye geçişte kıvrılan bir tampon ve I Pace’i andıran yeni arka lambaları oldukça zarif bir görünüm kazandırmış. Ancak asıl oyun içeride.

F-Pace İç Mekan

F-Pace’in bilgi-eğlence sistemi büyük ölçüde yeniden tasarlandı. 11,4 inçlik çerçevesiz bir dokunmatik ekran var. Ayrıca bu ekran, gösterge panelinin üzerinde düzgün bir şekilde yüzer, görüş açılarını optimize etmek ve parlamayı azaltmak için de hafif kavisli bir yapıya sahiptir. Apple CarPlay ve Android Auto’yu standart olarak destekleyen bu sisteme Jaguar, Pivi Pro ismini vermiş. Bunun dışında araçta bir de önemli bilgileri ön cama yansıtan Head-Up Display (HUD) sistemi bulunuyor.

Olay tabi ki bilgi eğlence sisteminden ibaret değil. Yenilenen direksiyon simidi, yeniden tasarlanmış bir orta konsol, içten ısıtmalı koltuklar, anahtarsız giriş, 14 hoparlörlü Meridian ses sistemi ve daha nice teknoloji trendleri 2021 Jaguar F Pace’in içerisinde mevcut.

F-Pace Performans

2021 Jaguar F Pace; F Pace 250, 250 S, S 340, R Dynamic S 400 olmak üzere 4 farklı donanım paketine sahip olacak. Bu giriş seviyelerindeki F-Pace’lerin 0’dan 100’e çıkma süreleri 7 saniye olarak belirlenmiş.

F Pace 250 ve 250 S, 250 beygir güç üretebilen 2,0 litre turboşarjlı 4 silindir motor kullanacak.

F Pace S 340, 340 beygir güç üretebilen 3,0 litrelik turboşarjlı 6 silindirli ve hafif hibrit destekli motor kullanacak.

En donanımlı versiyon olan F Pace R Dynamic S 400 ise 400 beygir güç üretebilen 6 silindirli bir motora sahip olacak ve 0’dan 100’e çıkma süresi de 5,2 saniye olarak belirlenmiş.

Ayrıca tüm motorlar 8 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş ve 4 tekerlekten çekiş tüm seçeneklerde standart olarak sunulması kararlaştırılmış.

İkinci El Otomobil İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here