A4, sınıfının en çok satan modellerinden biridir. 2019’daki bir makyaj ile, elden geçirilmiş tasarımla sonuçlandı: yeni farlar, ön ızgara öğeleri ön ucu değişti; Yan taraf, tekerlek kemerlerini vurgulamak için ayarlanmış bir omuz çizgisine sahip ve arka lambalar daha karmaşık LED grafiklere sahip artık. Direksiyon bir Alfa Romeo Giulia’nınki kadar kullanışlı değil, ancak iyi bir tutuş ve çeviklik sağlayan şasiye iyi bir şekilde ayarlandı. Yine de inanılmaz derecede hafif hissiyat veriyor.

Motorlar

A4, 35 TFSI, 40 TFSI ve 45 TFSI etiketli üç benzinli motor ve 134bhp ile 242bhp arasında değişen güç çıkışları ile 30 TDI, 35 TDI ve 40 TDI etiketli üç dizel seçeneği mevcuttur. 2019’da ürün yelpazesinde yapılan revizyonlar, motorların çoğunun artık yakıt tasarrufu sağlayan yarı hibrit teknolojisiyle donatıldığı anlamına geliyor.

A4 Tasarımı

Akıllı gelişmeler arasında, doğrudan kapı paneline monte edilen yan aynalar yer alıyor. Bu, daha fazla havanın arabanın yanından yumuşak bir şekilde kayabileceği anlamına gelir. 2019’daki stil revizyonları; Önde, revize edilmiş LED grafiklere sahip yeni farlar, yeni bir tampon ve orijinal Audi Sport Quattro’dan esinlenerek kaputun tabanında havalandırma var. Yan taraf bile güncellenmiştir: Daha önce bir tekerlek kemerinden diğerine doğru uzanan omuz çizgisi, daha alçak, daha geniş bir duruş sağlamak için şimdi ortadaki kapı kolları seviyesine iniyor.

A4 İç Mekan

Rakiplerine kıyasla Audi A4 , iç mekanda oldukça ferahtır. Mevcut A4, son modelle aynı yüksekliğe sahip ancak koltuklar daha ince ve daha alçak monte edildiği için tavan boşluğu artırıldı. 23 mm’lik ek dingil mesafesi uzunluğu kulağa pek hoş gelmiyor ancak bu, uzun yolcuların arka koltuklarda kendilerini rahat hissedecekleri anlamına geliyor. Otomobil ayrıca daha geniş bir gövdeye sahip, bu da daha fazla omuz alanı anlamına geliyor.

Bagajın geniş açıklığı ve alçak tabanı onu son derece kullanışlı hale getiriyor. Avant, rakiplerinin yenemeyeceği 505 litrelik veya arka koltuklar katlandığında 1.510 litrelik bagaj alanıyla bir as oynuyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here