600LT Spider, İngiliz markasının Woking üssünden çıkan en iyi McLaren’lardan biridir. 600LT’nin limitleri son derece yüksektir. Aslında, etrafındaki en iletişimsel ve eğlenceli arabalardan biridir ve eğlenceden ödün vermeden çok az kişinin karşılayabileceği bir yetenek seviyesi sunar.

Teknik Özellikleri

3.8 litrelik çift turbolu V8 motoru, 592bhp ve 620Nm tork üretiyor, 0-62mph’den sadece 2,9 saniyede çıkmaktadır. Tüm bu noktalar 600LT Coupe için de geçerli ve McLaren’in Spider’a dönüşümde bile bu nitelikleri korumayı başarması son derece etkileyici. Yine de bu araba hakkındaki en şaşırtıcı şey değil.

MonoCell II şasi, otomobilin 600LT Coupe’den sadece 48 kg daha ağır olduğu ve karbon fiber küvetin yapısı nedeniyle Spider’ın ek güçlendirme gerektirmediği anlamına gelir. Coupe kadar sert ve bu nedenle sürüşü coupe kadar keskin.

Tavansız olan 570S, diğer Sports Series Spider ile karşılaştırıldığında, bu araba 100 kg daha hafiftir ve McLaren’in geliştirilmesinde kat ettiği zorluğu gösterir. Bununla birlikte, otomobilin 15 saniyede elektrikli olarak çalıştırılabilen katlanabilir üstü açık tavanı ve hareketli arka camı koruyor.

600LT Spider Yol Tutuş Ve Tasarım

Pirelli Trofeo R lastiklerinin yumuşak bileşimini olabildiğince fazla yol tutuşu sağlamak için yol yüzeyine uygulayarak çizgisine kilitlenir.

Direksiyon, elektro-hidrolik kurulum ön aksın yörüngesine ve otomobilin ağırlık dağılımına ilişkin  mesajlar verdiğinden, bu malın ne kadarının mevcut olduğunu size tam olarak söyler.Çok hızlı değil, bu yüzden otomobil bol miktarda stabilite ile gergin veya ürkek hissediyor, ancak çevikliği tehlikeye atacak kadar yavaş değil. 600LT’nin bir zirveye ne kadar hızlı atılacağına dair bir ölçü almak kolaydır, bu da onu daha da zorlaştırmak için güven verir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here