Dünyanın en hızlı hatchback yarışında, Mercedes AMG A 45 satıştaki en hızlı beş kapıdan biridir. Audi RS3 Sportback ve Ford Focus RS ile 1 numara için mücadele ediyorken, Mercedes-Benz, A45’i ağacın tepesinde tutmak için otomobilin teknik özelliklerini revize etti.

Dışarıdan bakıldığında, A 45’in siyah detayları, A-Serisi’nin normal benzinli ve dizel versiyonlarında bulunan AMG Line donanım seviyesinden çok da farklı değildir. Ancak kaputun altında, 2013 yılında ilk kez piyasaya sürüldüğünde 355 bg olan 381 bg’lik 2.0 litrelik bir motor yatıyor. 0-100 km / saat 4.2 saniyede ulaşınca, bu durum onun süper hızlı olduğunu gösteriyor. Tam zamanlı dört tekerlekten çekişli bir şanzımana bağlanan standart olarak sunulan yedi vitesli DCT çift kavramalı yarı otomatik şanzıman yardımcı olur (manuel seçenek yoktur). Merc hala AMG markalı bir gövde kiti, spor egzoz ve uyarlanabilir amortisörler dahil olmak üzere uzun bir seçenek listesi sunar.

a 45

Mercedes, standart modelin yanı sıra, özel kaplamalara sahip özel sürümler de sunar. Yellow Night Edition gibi modeller hız veya performans katmaz, ancak A 45’e dikkat çekmesine yardımcı olacak özel bir görünüm verir.

A 45’in rakipleri arasında Audi RS3 Sportback , Ford Focus RS ve Volkswagen Golf R yer alıyor. Bu üç araç arasında Focus RS, en eğlenceli sürücü arabasıdır, ayrıca A 45’in fiyatından bayağı ucuzdur.

a 45

Mercedes-AMG A 45, paranın satın alabileceği en hızlı hatchback’lerden biridir . Mercedes’in AMG bölümünden 2.0 litrelik turbo dört silindirli motor ve dört tekerlekten çekiş kullanan ilk performans otomobili oldu. Yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman, çok keskin değişiklikler sağlarken, tüm hava koşullarında çekişi mükemmeldir..

A 45 motorlar, performans ve sürüş

a 45

AMG A45, paranın satın alabileceği en hızlı hızlanan hatchback’lerden biridir, ancak sürmesi en eğlenceli olanı değildir.

AMG amblemini taşıyan bir otomobilden beklediğiniz gibi, A 45 göz kamaştırıcı bir performans sunar. Dört tekerlekten çekiş ve launch kontrolünün yardımıyla, son derece hızlı hissettiriyor.

Motorlar

Mercedes-AMG A 45 alıcıları, aralarından seçim yapabilecekleri yalnızca bir motora sahiptir. Turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli, 376bhp ve 475Nm’lik önemli bir tork elde ederek, devir aralığında güçlü bir şekilde çekiyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here