Alfa Romeo Giulietta yenilendi. Yeni Alfa Romeo Giulietta daha güçlü motor ve daha iyi performansla dikkat çekecek. Ayrıca arkadan itiş sistemine de bir dizi yeni denge unsuru eklenerek aracın teknolojisi de geliştirildi. Bu yılın en dikkat çekici yeniliklerini sunan markalardan biri olan Alfa Romeo, yeni Giulietta ile daha geniş bir kitleyi kucaklayacak gibi görünüyor.  2019 Alfa Romeo Giulietta hakkında detaylar şöyle:

Yenilikler: Alfa Romeo Giulietta 

2019 Alfa Romeo Giulietta

Orta sınıfta sedan Giulia ve SUV Stelvio ile tüketicilere Alman premium modellere İtalyan tarzı bir etki sunan Alfa Romeo, Giulietta modelini yeniledi. Yeniliklerden bazıları şöyle özetlenebilir:

  • Arkadan itişli platform
  • Kompakt sınıfta Alfa Romeo Giulietta arkadan itişli olması ile adeta belirli bir ihtiyacı karşılar hale gelecek. Pek çok otomobil yorumcusuna göre BMW1 serisi önden çekişe geçince Alfa Romeo Giulietta 2019 modelinin arkadan itişli olması onu bu alanda beklenen bir oyuncu kılacak. Kompakt lüks sınıfta arkadan itişin kalesi haline gelecek. 
  • Arkadan itişli Alfa Romeo Giulietta, çekici bir alternatif olacak ama marka, 4 tekerden çekiş seçeneği de sunacak. 
  • Yeni tasarım dilinde Stelvio tarzı hakim olacak. 
  • Markadan gelen açıklamaya göre yeni Alfa Romeo Giulietta içi mekanında klasik yuvarlak gösterge tablosu ve dijital orta konsol gibi zıt unsurlara yer verilecek. 

2019 Alfa Romeo Giulietta

Yeni Alfa Romeo Giulietta Yorumları

Otomobil yazarları, pek çok önemli dergide şimdiden yenilenen Giulietta hakkında yazmaya başladılar. Bu yorumların özeti aşağıdaki gibi:

Alfa Romeo Giulietta 2019 modeli, hem ülkemizde hem de dünya genelinde o, kemikleşmiş özel kitlesine seslenecektir. Bu sefer daha fazla zengin donanım sunuyor olması, arkadan çekişle birlikte 4×4 seçeneğini de veriyor olması bu otomobilin biraz daha geniş bir kitleyi kucaklamasını sağlayabilir. Bazı otoritelere göre BMW 1 serisinden biraz kitle çalabilir. 

Hayalinizde Alfa Romeo Giulietta varsa arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyerek Alfa Romeo Giulietta fiyat listesine bakabilirsiniz. Ayrıca ikinci el Alfa Romeo Giulietta ilanlarını inceleyerek temiz bir Giulietta alabilirsiniz. arabam.com ilanlarını, fiyata, yakıt ve şanzıman tipine, nereden satılık olduğuna ve daha pek çok kritere göre filtreleyebilirsiniz. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here