Audi A3 Yenilendi

1
8660
Audi A3 2019 Kirmizi

Audi A3 yenilendi! Peki yeni A3’ün değişeni ve diğer detayları nasıl değerlendirilmeli? Audi A3 2019 hakkında haberler var…

Audi A3 Yenilendi

Otomobil dünyasında kompakt sınıf çok değerlidir. Sektörün lokomotifi kompakt segmenttir. Bu segmentte otomobiller, konforu, güvenlik donanımını, teknolojiyi ulaşılabilir kılan bir yaklaşımla üretilirler. 2019 model arabalara baktığımızda kompakt sınıfın önmeli oyuncularında ciddi yenilikler görüyoruz. Bunlardan biri de hemen her otomobil tutkunun beğendiği Audi A3. Audi’nin A3 modeli yenilendi. Detaylar şöyle…

2019 Makyajlı Audi A3 ve Yenilikler

Audi A3 2019 KirmiziVolkswagen Grup bünyesindeki Audi, premium bir seri sunuyor. Kompakt ve üst sınıf bir otomobil olarak sunulan A3 2019 modeli bu yıl dördüncü nesil olarak üretildi. Yenilenen A3’te karoser boyutu da bir parça değişti. 2019 Audi A3 modelinde değişenler ise şöyle özetlenebilir:

  • Genel olarak aracın boyutları çok fazla değişmedi. Ancak Karoserde bir değişiklik oldu. Bu değişiklik de iç mekanda daha geniş bir oturma alanını hedefliyordu. Zaten sınıfına göre çok iyi seviyede olan A3’ün kabin genişliği 2019 A3 ile daha da fazla rahatlatılmış oldu. 
  • Bu yeni boyutlandırma ile Audi A3 bagaj hacmi 400 oldu. 
  • Yeni A3’ün tasarımına baktığımızda ise çok keskin farklar göremiyoruz. Ancak eskiye oranla biraz daha köşeli ve biraz daha sert bir ifade verildi. 
  • 5 kapılı hatchback ve 4 kapılı sedan dışında seçenek olmayacak. Yani 3 kapı seçeneği yok.
  • Dijital gösterge ekranları büyümüş. 
  • Geleneksel havalandırma kanalları yerine yeni bir sistem kullanılmış.
  • İç mekanda A1 ve Q3 karışımı bir teknoloji sunuluyor. 

Sıfır Audi A3 fiyat listesi 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here