Yeni SsangYong Korando Donanım Harikası!

1
3042
Yeni SsangYong Korando

Yeni SsangYong Korando donanım olarak eski versiyonuna göre kendini çok geliştirmiş gözüküyor. Yapılan değişiklikler ile son derece zenginleşen donanım seçenekleri oldukça etkileyici olarak göze çarpmakta. Yeni yayınlanan fiyat listesi ile de segmentinde ki rakiplerinden daha uygun olması da elini güçlendirir nitelikte. Kore üretimi olan marka sunduğu satış sonrası hizmetler ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Yakın zamanda iflasını açıklamış olsa da şirket faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Yeni Korando’yu bu kadar özel kılan donanım özelliklerine gelin yakından bakalım.

Yeni SsangYong Korando
Yeni Korando zengin donanım özellikleri neler?
  • Telefonunuz Her Zaman Bağlı: Apple CarPlay® ve Android Auto® sistemleri sayesinde, işlevlerine sesli komutlarla veya dokunmatik ekran üzerinden erişmek için akıllı telefonunuzu ekranla senkronize ediyor.
  • Geri Görüş Kamerası: Arka görüş kamerası sayesinde, arkanızda neler olup bittiğini ayrıntılı olarak bilmek için garip jestlerle uğraşmanıza gerek kalmayacak.
  • 10.25” Hayalet Kadran: En yeni gösterge teknolojilerinin kullanıldığı kadran sürücüye maksimum kullanışlılık sunarken dikkati dağıtan unsurları minimize ediyor. 10.25” tam dijital merkezi gösterge paneli, büyük renkli ekranıyla sürüş bilgilerinin sezgisel olarak algılanmasını sağlıyor. Gündüz/gece ekran değişimi ve ışık bağlantı göstergesi, görüşü ve kullanım kolaylığını maksimize ediyor.
  • AEBS: Bağımsız Acil Fren Sistemi: AEBS, yol üzerinde bir yaya veya başka bir araç algıladığında ciddi bir çarpışma riskini azaltmak için otomatik olarak gazı devreden çıkarıyor ve fren uyguluyor.
  • LDW: Şeritten Çıkış Uyarısı: Ön görüş kamera modülünü kullanan Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW), aracın ilerlediği şeritten sinyal verilmeden çıkıldığını algılarsa sürücüyü uyarıyor.
  • LKA: Şerit Koruma Asistanı: LKA, yollardaki şerit işaretlerini tespit etmek için ön kameradan yararlanıyor. Sinyal vermeden şerit değiştirme girişimini algıladığında, aracın şeridinde tutmak için otomatik olarak elektrikli direksiyon sistemini düzeltiyor.
  • HBA: Uzun Far Asistanı: Karşıdan gelen araçların farları ile öndeki araçların kombine arka farlarını izleyerek ortamdaki ışık seviyelerini analiz eden HBA, uzun ve kısa farlar arasında otomatik geçiş yapabiliyor.
  • SDA: Emniyetli Mesafe Uyarısı: Hızı ve mesafeyi sürekli takip eden SDA, öndeki araçla emniyetli bir mesafenin korunmadığı durumlarda sesli uyarı veriyor

Yeni SsangYong Korando 2021 Fiyat Listesi Nasıl?

Yeni SsanYong Korando fiyat listesi 2021!

Limited G1.5 Turbo 4X2 Otomatik ₺325.000
Platinum G1.5 Turbo 4X2 Otomatik ₺360.000
Titanium D1.6 4X2 Otomatik ₺380.000

 

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here