Yeni Skoda Fabia 2021 Tanıtıldı

0
2460
Araba Önerisi 

Yeni Skoda Fabia 2021 tamamen yenilenen tasarımı ve gelişmiş donanımlarıyla resmen tanıtıldı. Önceki jenerasyonlarına göre çok daha modern ve dinamik tasarıma sahip olan Yeni Skoda Fabia 2021 yeni nesil kokpit tasarımı ve konforlu iç yaşam alanıyla ön plana çıkıyor.

Yeni Tasarım Felsefesi

Skoda Fabia 2021

Skoda Fabia 2021 dinamik tasarım çizgileri ile oldukça sportif bir görünüme sahip. Özellikle yeni turuncu rengi otomobilin çok daha canlı görünmesini sağlıyor. Yeni dinamik xenon farları otomobili çok daha teknolojik ve sportif hale getiriyor.

Köşeli tasarıma sahip yeni ön ızgara ve ön farlar otomobilin ön yüzünü çok daha dinamik hale getiriyor. Hareketli gövde ve tampon çizgileri otomobilin modern duruşuna büyük katkı sağlıyor.

Üst segmentindeki araçları kıskandıracak boyutları ve genişliği ile öne çıkan otomobil ergonomik ve şık bir tasarıma sahip yeni iç mekanıyla dikkat çekiyor.

Skoda Fabia 2021 İç Mekan

iç mekan

Oldukça modern ve yenilikçi bir iç mekana sahip olan Skoda Fabia yeni nesil fonksiyonel donanımları ve özellikleriyle konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Geniş iç yaşam alanı, bagaj hacmi ve boyutları ile b segmentinde yer alan araçlar arasından sıyrılmayı başarıyor.

Yeni nesil kokpit tasarımı ile dikkat çeken otomobilde 8 inç büyüklükteki multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. Yüksek çözünürlüğü ve hızlı arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlayan bu multimedya sistemi sesli komut özelliği sayesinde sürücünün güvenli bir şekilde multimedya ekranını kontrol etmesini sağlıyor.

multimedya ekranı

Android Auto ve Apple Car Play desteği bulunan multimedya sistemi mobil cihazınızı otomobilin multimedya ekranına kolayca bağlamanızı ve telefonunuzu güvenli bir şekilde kontrol etmenizi sağlıyor.

10 inç büyüklükteki dijital gösterge ekranı yüksek grafik kalitesi ve akıcılığıyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Otomobil ile ilgili tüm verilerin anlık olarak yansıtıldığı bu ekran yeni kontrol kumandaları ile kolay bir şekilde yönetilebiliyor.

Farklı renk seçenekleri bulunan ambiyans aydınlatma sistemi iç yaşam alanının çok daha modern görünmesini sağlıyor.

yeni skoda

Fabia’nın yeni koltukları ergonomik ve rahat yapıları ile tüm yolcuların huzurlu ve konforlu bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. Özel olarak geliştirilen bu koltuklar uzun yolculukları bile keyifli hale getiriyor.

Skoda Fabia 2021 Fiyatı

fabia

Resmi olarak tanıtılan ancak henüz fiyatları belli olmayan Yeni Skoda Fabia 2021 modellerinin farklı motor ve donanım seçeneklerine göre 195.000 TL – 220.000 TL arasında değişen fiyatlarla satılması bekleniyor.

Yeni tasarımı ve özellikleriyle büyük beğeni toplayan otomobil uygun fiyatlar ile satışa sunulması durumunda yoğun taleple karşılaşabilir.

Sıfır KM Skoda İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here