Yeni Skoda Fabia 2021 İlk Kez Görüntülendi

1
2049
Yeni Skoda Fabia 2021 İlk Kez Görüntülendi

Yeni Skoda Fabia 2021 İlk Kez Görüntülendi

Yeni Skoda Fabia 2021 süper mininin bu yıl içerisinde gelmesi planlanıyor. Henüz ticari lansmanı yapılmasa da ilk defa casus fotoğraflarda görüntülendi.

Etkileyici ve Daha Geniş Skoda Fabia

Skoda, dördüncü nesil Fabia’nın lansmanına hazırlanıyor. Henüz lansman fotoğrafları piyasaya sunulmuş olmasa da casus fotoğraflarıyla ilk kez araç görüntülendi. Casus fotoğraflar, Fabia’nın iz ve tekerlek bombelerinin eski modelden daha geniş olduğunu gösteriyor. Ayrıca daha büyümüş olan radyatör ızgarası da araca etkileyici bir görünüm kazandırmış. Bununla birlikte bu kavisli yapı tavanda biraz bozulmuş gibi görünüyor. En azından iç genişliği, arkada iki yetişkinin oturabileceği şekilde ayarlayabilmek için otomobilin tavan çizgisi arka kısımda görece yüksek kalıyor.

Bu son görüntüler ayrıca Skoda’nın Monte Carlo donanım seviyesini yeni Fabia’da sunacağını doğruluyor ve daha sportif stil değişiklikleri ekliyor. Bu da ön tamponda kanatçıklar, daha geniş yan etekler, daha derin bir arka difüzör ve daha büyük bir bagaj kapağı spoiler’ı demektir. Bu araçlar ayrıca daha büyük alaşımlı jantlara ve spor koltuklara da sahip olacaklar.

Yeni Fabia MQB A0 Platformuna Sahip Olacak

Skoda firması araç güncellemelerinin bir parçası olarak Fabia’yı MQB A0 platformuna taşıyor. Kardeş araçları Seat Ibiza, Audi A1 ve Volkswagen Polo, Volkswagen’in son çıkan MIB 3.0 bilgi eğlence sistemine geçiş yaptılar. Bu sayede de araçlar teknolojilerinde önemli oranda artış yaşamış oldular. Bu nedenle Fabia’nın bazı versiyonlarının 6.5 inçlik bir bilgi eğlence ekranı ile geleceğini söylemek yerinde olur. Ancak bazı Avrupa ülkeleri için 8.0 inç ve 9.2 inçlik seçenekleri de barındırabilirler. Çünkü değişen otomobil beğenileriyle birlikte süper mini araçları tercih eden sayısı azalıyor. Bu da süper mini araçlar arasındaki rekabeti kızıştırıyor.

Yeni temellerine rağmen, yeni Fabia’nın kabini mevcut aracınkine benzer boyutta olacak gibi duruyor. Skoda daha fazla araç duyanlar için halihazırda Scala’yı piyasaya sürdü. Bu nedenle markanın süper mini aracının boyutlarını büyütmek için hiçbir sebebi yok. Üst düzey Skoda kaynakları aracın yaz aylarında satışa sunulacağına dair sinyaller veriyorlar. Fiyatların ise 15.000 € gibi bir başlangıca sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

İkinci El Otomobil Fiyatları

1 YORUM

  1. Son dönemlerde Skoda gerçekten büyük bir ivmelenme yakaladı PSA gurubundan sonra en güzel yükseliş Skoda firmasında. Ve SSangyong

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here