Fiat Doblo, geniş aileler için tasarlanmış geniş iç hacimli yapısıyla çok tercih ediliyor. Zira hem teknik özellikleri hem de tasarımıyla sağlamlık, donanım ve konfor sunar. Türkiye’de en popüler ticari araç olma liderliğini elinde tutan Fiat Doblo, her yeni modelinde bir öncekini geride bırakıp kendisiyle yarışıyor. Peki, yeni Doblo’nun öne çıkan özellikleri neler, sizin için inceledik.

Modern Tasarım

Ön ızgarada son yılların otomotiv trendlerine uygun bir tasarım göze çarpıyor. Farlar ve stop lambalarında da çok havalı bir görünüm fark ediliyor. Ayrıca geniş camlar ve yüksek tavan da iç kısımda aydınlık, ferah bir yolculuk konforu sunuyor. Elmas kesim jantlar da çok karizmatik. Krom arka korumalar ve krom far çerçeveleri de bu karizmatik tasarımı destekliyor.

Doblo Geniş İç Hacim

7 koltuk seçeneği ile eşyaları kolayca yükleme avantajı sunan ergonomi uzun yolculukları konforlu kılarken, kalabalık aileleri rahat ettiriyor ve işiniz için gereken yükleme – boşaltma kolaylığını sunuyor. Ayrıca katlanabilir koltuk yapısıyla esnek kullanım özgürlüğü de sağlıyor.

Yeni Doblo’da Ön Konsol

Daha ergonomik, daha güçlü ve daha modern bir hale gelen yenilenen alanlardan biri de ön konsoldur. Buna ek olarak Deri direksiyon, genişletilmiş havalandırma kanalları, otomatik klima ön konsolda dikkat çeken detaylar.

Keyifli Detaylar

En dikkat çeken özelliklerden biri de aile arabasına çok yakışan çocuk aynası detayı. Böylece arka koltuk sürekli kontolünüz altında. Ayrıca dokunmatik ekranlı multimedya, telefon görüşmelerini yönlendirme, SMS okuma gibi detaylar da yolculuğu konforlu kılıyor.

Doblo Bi- Link Özelliğiyle Güvenli Süspansiyon

Yeni Fiat Doblo, bi-link adını verdiği özelliğiyle hem mükemmel yol tutuşu hem de arka koltukta konfor sağlayarak özellikle çocukların yoldaki pürüzlerden kaynaklanan sarsıntılardan etkilenmesini önlüyor.

Yeni Fiat Doblo’da Güvenlik Çok Önemsenmiş Görünüyor

Yan duvarlarda ekstra kuvvetlendirme ile güçlendirilmiş yapı, çarpma ve darbelere karşı güçlü bir koruma sağlıyor. Buna ek olarak yan, ön, arka hava yastıkları da ailece güvende hissetmenize yardımcı oluyor.

%12 Yakıt Tasarrufu

Fiat yakıt tüketimi konuunda da her yeni modelinde kendini biraz daha zorluyor. Son model özellikle şehir içi trafiğindeki dur- kalklara özel geliştirilen star-stop sistemiyle ortalama %12 daha az yakıt harcamanıza yardımcı oluyor.

Yeni Doblo Daha Çevreci

Çevreci motorlu taşıt sahibi olmak konusunda duyarlıysanız 115g/km karbondioksit salınımıyla yeni Doblo sizi çok etkileyecektir. Ayrıca hayalinizdeki yeni Fiat Doblo için ya da ikinci el Doblo için arabam.com ilanlarına göz gezdirebilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz.

Doblo ilanları için tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here