Yeni Opel Corsa Teknoloji Harikası!

0
905
Opel Fiyat Listesi
Yeni Opel Corsa

Yeni Opel Corsa sunduğu teknolojik özellikler le son derece göz dolduruyor. Yapılan donanımsal değişiklikler ile B sınıfı ortalamasını yakalayan hatta bazı modellerde, rakiplerine fark atan bir otomobil karşımızda. İddialı fiyat listesi ile de satış konusunda oldukça yukarıları hedefler nitelikte gözüküyor. Bu küçük ama teknoloji harikası model, kendisine eklenen özellikler ve donanımlar ile bambaşka bir yüze büründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz. Modelin Şubat 2021 tarihli güncel fiyat listesinde 172.900 TL’den başlayan fiyatlarla da satılması, B sınıfı otomobillerin yarışını oldukça pekiştirecek gibi görünüyor. Tasarımsal olarak ta sunulan değişikliklerde, model çok sportif bir kimliğe bürünmüş gözüküyor. Özellikle lansman rengi olan ateş kırmızısı rengi ile full cam tavan opsiyonlu bir şekilde alırsanız, otomobilin dikişlerinde kırmızı rengi kullanılıyor olacaktır.

Yeni Opel Corsa
Yeni Corsa

Yeni Opel Corsa Zengin Donanımları!

Yeni Opel Corsa sunduğu teknolojik ve konfor odaklı donanımları ile göz doldurmakta. Son derece ilgi çekici olan modeli özelliklerini şöyle sıralıyoruz.

Teknoloji

  • INTELLILUX LED MATRIX ÖN FARLAR: Sınıfında ilk olan IntelliLux LED® Matrix Ön Farlar1 sayesinde çıktığın her yolu kusursuzca aydınlat ve geniş görüş kabiliyetiyle güvenli gece yolculuklarının keyfini çıkar.
  • ŞERİT KORUMA ÖZELLİĞİ İLE AKTİF ŞERİT TAKİP SİSTEMİ: Şerit Takip Sistemi (LKA) tehlikeli sürüşlere aktif tepki göstererek aracınızı şeride geri döndürür . Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi (LDP) ise aracınız şeritten istemsizce çıktığında sizi uyararak kazalara karşı önlem almanızı sağlar.
  • 180° PANORAMİK GERİ GÖRÜŞ KAMERA: Corsa’nın 180° Panoramik Geri Görüş Kamerası ile dar park alanlarında bile ustaca manevra yapmak hem güvenli hem de kolay hale geliyor.
  • AKTİF ACİL FRENLEME SİSTEMİ (AEB): Corsa’nın Aktif Acil Frenleme Sistemi araç ve yayaları algılayarak aracı yavaşlatır veya fren yapmasını sağlar.
  • ÖN ÇARPIŞMA İKAZI (FCA): Corsa’nın Ön Çarpışma İkaz Sistemi öndeki araç ve yaya ile aradaki ideal mesafeyi ayarlayarak olası kaza riskini azaltmaya yardımcı olur.
  • MULTİMEDYA SİSTEMLERİ: Beklenen Corsa’dan göz dolduracak 10″ multimedya sistemi. Apple CarPlay ve Android Auto destekli kapsamlı medya erişimiyle geliyor.

Yeni Corsa’nın Şubat 2021 Fiyat Listesi!

OPEL CORSA FİYAT LİSTESİ
SEÇENEK DONANIM FİYAT
1.2 Benzinli MT-5 75 HP Essential 172.900

166.800

1.2 Benzinli AT-8 100 HP Edition 206.600
1.5 Dizel MT-6 102 HP Edition 205.600
1.2 Benzinli AT-8 100 HP Elegance 214.600
1.2 Benzinli AT-8 130 HP Ultimate 226.900

223.900

 

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here