Yeni Audi RS3 Çok Daha Agresif ve Tutkulu

0
1829
Yeni Audi RS3

Yeni Audi RS3 Tanıtıldı! Audi RS ailesinin sevilen modelleri RS3 Sportback ve RS3 Sedan modelleri tamamen yenilenen tasarımları ve yeni sürüş dinamikleriyle otomobil severlerin beğenisine sunuldu. Keskin çizgileri ve dinamik hatlarıyla oldukça sportif ve agresif bir tasarıma sahip olan Yeni Audi RS3 tüm bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Yenilikçi bir tasarım anlayışının izlerini üzerinde taşıyan otomobil ince düşünülmüş detaylarıyla oldukça modern ve teknolojik görünüyor. Yüksek performansın ve sportif sürüş dinamiklerinin oldukça rahat bir iç yaşam alanıyla harmanlandığı Yeni Audi RS3 sürüş keyfini ve rahatlığı bir arada sunuyor. 

Yeni Audi RS3

2022 yılından itibaren satışa sunulacak olan Yeni Audi RS3 gelişmiş sürüş özellikleri ve teknolojik donanımları sayesinde çok daha modern ve yenilikçi bir sürüş deneyimi sunuyor. Sınıfındaki rakiplerine kıyasla çok daha dinamik ve atletik bir görünüme sahip olan otomobil Avrupa ülkelerinde özellikle gençlerin ilgi odağı olmayı başarıyor. 

Yeni Audi RS3 Fiyatı 

2022 Audi RS3 $60.000 Dolardan başlayan fiyatlarla Avrupa bölgesinde satışa sunuluyor. Ülkemizde henüz satışa sunulmayan ve fiyatı açıklanmayan otomobilin yüksek döviz kuru ve üst vergi dilimine girmesinden dolayı bir hayli pahalı olması bekleniyor.

Yeni Audi RS3 Teknik Özellikleri 

Sportif tasarımıyla oldukça agresif ve etkileyici bir görünüme sahip olan bu özel otomobilin performansı ve yetenekleri gerçekten merak ediliyor. 2022 Model Audi RS3 turbo beslemeli 2,5 litrelik 5 silindirli  benzinli motorla karşımıza çıkıyor. Avrupa ülkeleri için geliştirilen bu motor 400 PS güç ve 500 NM tork üretiyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip olan otomobil 0-100 km hızlanmasını 3,8 saniyede tamamlarken maksimum 250 km hız ile sınırlandırılmış. Ülkelerin yasal limitlerinin uygun olması halinde ekstra ücret karşılığında otomobilin son hızını 290 km hıza çıkarmak mümkün hale geliyor. 

Yeni Audi RS3

Audi’nin meşhur Quattro dört tekerlekten çekiş sistemiyle gelen Yeni RS3 modelinde tork yönlendirmeli diferansiyel bulunuyor. Özellikle yüksek hızlarda ve performanslı kullanımlarda otomobilin gücünün dengeli dağıtılması ve stabil bir sürüş gerçekleştirmesi için kullanılan bu sistem gelişmiş süspansiyon sistemiyle uyum içerisinde çalışarak daima keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. 

Standart bir A3 modelinden 25 mm daha alçak bir gövdeye sahip olan otomobil yere yakın olmasıyla virajlarda çok daha kararlı ve dengeli bir performans sergiliyor. Normal versiyonundan yaklaşık 33 mm daha geniş çamurluklara sahip olan Yeni RS3 çok daha kaslı ve sportif görünüyor. 

İç yaşam alanında bir önceki nesillerine göre ciddi geliştirmeler yapılan otomobil oldukça rahat ve konforlu görünüyor. Rakiplerine kıyasla uzun yol kullanımlarında daha rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi sunan Audi RS3 sportif sürüş dinamiklerini ve rahat bir yolculuğu bir arada sunmayı başarıyor. 

Konfor ve Üstün Sürüş Dinamikleri Bir Arada Sunuluyor 

Yüksek performans sunan spor otomobiller genellikle konfordan yoksun ve teknoloji bakımından yetersiz kalıyor. Ancak son dönemlerde bu algı yavaş yavaş yıkılmaya başladı. Özellikle Audi normal premium araçlarında kullandığı konfor donanımlarını ve teknolojileri sportif güçlü versiyonlarında da kullanarak bu algıyı yıkan markaların başında geliyor. 

Yeni Audi RS3 yenilikçi ve konforlu iç yaşam alanıyla oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Premium bir sedan konforunu yaşayabileceğiniz bu özel otomobil üstün sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş tecrübesi deneyimlemenizi sağlıyor. 

Rakiplerine kıyasla daha geniş ve ferah bir iç mekana sahip olan Yeni RS3 standart teknolojileri ve konfor donanımlarıyla oldukça etkileyici görünüyor. Yüksek limitlerde sürüş için tasarlanan bu özel otomobil her durumda sürücünün sürüşten keyif almasını ve güvende kalmasını sağlıyor.

Audi İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here