Yeni Aston Martin Vintage

Yeni Aston Martin Vantage Ön İzlemesi Yapıldı

Yeni Aston Martin Vintage için henüz hiçbir ayrıntı yayınlanmadı. Karanlık ön izleme görüntüsü bizlere çok az şey gösteriyor. Ancak değişikliklerin büyük bir arka rüzgarlık, araca özgü jant tasarımları ve agresif yan hava çıkışları içerdiğini görebiliyoruz. Yeni Aston Martin Vantage ön izlemesinden neler çıkarabiliriz?

Formula 1’de Kullanılacak Güvenlik Aracı Mı?

Ön izleme aracının renk şeması , 2021 Formula 1 sezonu için kullanılacak olan yakın zamanda ortaya çıkarılan Vantage güvenlik arabasının rengini yansıtıyor gibi görünüyor. Bunun pist arabasının bir yol versiyonu olabileceğini bizlere düşündürüyor.

Elbette görsel ipuçları, ikisi arasındaki bir ilişkiye işaret ediyor. Aston Martin’in 60 yıldan uzun bir süredir ilk kez bir F1 gridinde görünmesinden sadece birkaç gün önce bu ön izlemeyi yayınladı. Güvenlik arabasında olduğu gibi, yeni aracın standart otomobile göre daha fazla güç ve gelişmiş dinamik vaatleri getireceğini söylemek mantıklı.

Motoru AMG’den Türetildi

Yeni Aston Martin Vantage ‘ın AMG’den türetilen 4.0 litrelik çift turboşarjlı V8’in gücünün 503 hp’den 528 hp’ye yükseltildiğini söylüyorlar. Tork gücü ise 461 lb ft’de değişmeden kalırken, yeniden kalibre edilmiş bir şanzıman daha düz bir sistem ile hızlanmasını daha yüksek limitlere taşımış olacak.

Standarttan Bir Araçtan Daha Fazla Hızlanma Verisi Mevcut

Bu ön izleme görüntüsünde görünen aero paketi, estetiklikten daha da ötede bir araç olarak bizleri ümitlendirdi.  Vintage ile 124 mil / saat hızda 155.6 kg bastırma kuvveti üretebileceğini iddia ediyorlar. Bu veriler standart otomobilin yapabileceğinin iki katından fazla.

Pazartesi günü tanıtılacak olan Vintage mekanik olarak güvenlik otomobili ile aynı olsa da, aynı zamanda geliştirilmiş sağlamlık için ön uçta ek takviyelerle birlikte yükseltilmiş bir şasi kurulumuna sahip olacak.

Pazartesi günü ise tanıtımdan sonra daha ayrıntılı bilgileri sizinle paylaşacağız. Bizi takipte kalın…

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here