Jaguar E-Pace , SUV serisinde satılan en küçük otomobildir. Ancak E-Pace, kendi başına premium küçük SUV pazarına hakim değildir. Bu karlı sektörde pazar payı için savaşan çok sayıda üretici var. E-Pace’in rakiplerinin başında  BMW X1  ve  X2  ikilisi, ayrıca  Audi Q3  ve mükemmel  Volvo XC40 geliyor. Ayrıca  Lexus UX ve ayrıca ikinci nesil Range Rover Evoque’un rekabeti var. Son olarak Mercedes, GLB ile 2020’de partiye katıldı.

E-Pace Teknik Özellikler

E-Pace motor serisinin başlangıcı, D150 dizeldir. Bu iki litrelik dört silindirli ünite 148 bg ve 380 Nm tork sağlıyor ve düz şanzımana ve önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli ve trimine bağlı olarak dokuz ileri otomatik şanzımana bağlı olarak sunuluyor.

En küçük, en az güçlü seçenek olmasına rağmen, yavaş hissetmiyor ve çoğu için ihtiyacınız olan tüm performans bu olabilir. 10,1 saniyelik 0-62mph ve 124mph’lik en yüksek hız yeterince saygın hızlanmaya sahiptir.

Farklı Tasarım

Daha yakından bakın ve E-Pace tarafından kullanılan tasarım dilinin tamamen farklı olduğunu göreceksiniz. F-Pace, firmanın yerleşik sedan serisinin peşinden giderken, bu daha küçük SUV ilhamını F-Type spor arabadan alıyor, ızgaranın şekli ve farlar kesinlikle bambaşka.

E-Pace’in bükülen tavan çizgisi ve kıvrımlı pencere çizgisi, F-Pace’den çok daha agresiftir.  Aracın çıkıntıları da özellikle kısa, fark edilir şekilde arkada. Son olarak, E-Pace’in bagaj kapağı ve arka lambalarında diğer tüm Jaguar’lardan daha köşeli bir tema var. Tüm araçlarda çift egzoz bulunur.

Normal E-Pace ve daha sportif E-Pace R-Dynamic arasındaki stil farklılıkları azdır. R-Dynamic, ızgaranın her iki tarafında daha büyük, tekil hava girişleri, ön sis lambaları ve biraz farklı bir arka difüzör içeren revize edilmiş bir ön rüzgarlık alır. Siyah plastik dış kaplama elemanlarından bazıları da dönüştürülerek gövde boyası haline getirildi. R-Dynamic otomobiller de farklı alaşım jantlar üzerinde çalışır ve parlak siyah ızgaralarla birlikte gelir. İçerideki dokunuşlar arasında parlak metal pedallar, metal eşik plakaları ve spor koltuklar yer alıyor.

İç tasarımda çok daha geleneksel bir his veriyor. Gösterge panelinin kendisi dik olmaktan çok uzun ve düzdür; havalandırmaların, bilgi-eğlence ekranının ve klima kontrol ayarlarının konumlandırılması basit ve elinizin altındadır. Stil ve teknolojinin büyük satış faktörleri haline geldiği bir sınıfta biraz muhafazakar hissedebilir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here