Sıfır Volvo V40 kampanyası mı arıyorsunuz? Volvo takas kampanyası hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Peki, sıfır V40 fiyatları nasıl ya da kampanyalı V40 fiyatları nasıl? Detaylar için okumaya devam edin…

Sıfır Volvo V40 Kampanyası!

Bir Volvo sahibi olmak, hemen herkesin hayalidir. Volvo V40 modeli de o şahane panoramik cam tavanı ile hayalleri süsleyen bir hatchback. Şimdi, Volvo takas kampanyası ile cam tavanlı V40 153 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Volvo V40’larda Takas Desteği!

Hayalinizdeki panoramik cam tavanlı Volvo V40 takas desteğiyle beraber 153 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. “Herkes bir Volvo ister” sloganıyla başlayan kampanya için markanın resmi web sayfası üzerinden teklif formu doldurmanız yeterli.

Volvo V40 kampanyasının detayları için buraya tıklayın!

Sürüşün Geleceği Volvo’da!

Sıfır V40 almayı herkes düşler ama herkes, bu otomobilin gerçekten neler sunabildiğini kestiremez. Sıfır V40 fiyatları ekseninden biraz uzaklaşalım. gGeleceğin sürüş teknolojisini sunan ve yaralanma riskini bile neredeyse minimize eden bir otomobilden bahsediyoruz.

Volvo v40Bazı otomobil modelleri, sadece mevcut trendi takip ederken bazıları trendleri belirler.  İsveç’li otomotiv devi Volvo da özellikle güvenliğe verdiği önemle yıllardır, sürüş teknolojisi konusunda geleceğe yön veriyor. Bağlanabilirlik, güç sistemleri ve güvenlik konusunda markanın kendine güveni tam.

Üst Seviye Güvenlik!

1927 kurulan Volvo Cars, bugün için vizyonunu şöyle özetliyor: 2020 yılında kimsenin Volvo bir otomobil çinde ciddi şekilde yaralanmaması. Intellisafe adlı donanım ile Volvo, güvenlik konusunda pek çok ilki, sürüş teknolojisine sunuyor. Çarpışma anında yolcu alanının korunabilmesi için de otomobilin iskelet sistemi, Volvo’da çok önemli. Bu amaçla çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Hem malzeme ve işçilik kalitesine hem de teknolojiye sürekli yatırım yapan marka, güvenlik testlerini çok önemsiyor.

Volvo V40 Hakkında

v40Güçlü, sağlam, güvenli, karizmatik, Avrupalı bir HB modeli olan V40, tasarımı ile de yenilikçi bir seçenek. Ayırt edici bir tasarımı olan ve bu yönüyle neredeyse daha marka logosunu görmeden tanıyabileceğiniz V40, HB segmentinde kendine çok net bir alan açtı diyebiliriz. Sezgisel teknolojisi ile çok atak ve çok güvenilir bir sürüş konforu da sunuyor. Volvo, V40 modeliyle aslında dinamik, atak bir yaşam tarzını temsil ediyor. Yoğun iş yaşamının rehavetine kapılmamış, spora, kamp yapmaya, keşfetmeye, okumaya, öğrenmeye zaman ayıran kısacası yaşama değer veren insan ruhunu temsil ediyor.

Volvo V40 Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Markanın resmi web sayfasında kullanıcı yorumlarının yüzdelerini görebiliyoruz. Bunlara baktığımızda V40 yorumlarının neredeyse her alanda %90’a yakın olumlu puan aldığını görüyoruz. Örneğin Volvo Cars’ın resmi web sitesindeki bir online değerlendirme alanında gözlenen sonuçlar, V40 kullananların konfor, kalite, performans, sürüş keyfi, kullanım kolaylığı, donanım konularında %90 ve üzerinde puanlar şeklinde.

Volvo V40 Teknik Özellikler

V40 hakkında teknik özellikler tablosu epeyce uzun ama öne çıkan veriler şöyle listelenebilir:

  • 4 silindirli benzinli motorla çalışıyor ve motor silindir hacmi 1498cc,
  • V40 önden çekişli bir otomobil,
  • Yakıt deposu 62 litre,
  • V40’ın bagajı 324 litre,
  • Toplam ağırlık 1443kg
  • Yükseklik: 1420 mm/ Genişlik: 1857mm/ Uzunluk: 4370mm

Volvo V40 Görsellerine Bakalım!

Volvo V40 fotoğraflarına yakından bakmak için görsellerin üzerine tıklayınız…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here