S90 Kabinindeki İsveç gelişmişliği, bir Mercedes E-Serisininki kadar yumuşak olmasa da, onu uzun yolculuklar yapmak için çekici bir ortam haline getiriyor. S90’ın gerçek güçlü yanları, seyir halindeki zarafeti ve Volvo’da çoğu zaman olduğu gibi, araçtaki güvenlik kiti miktarıdır. Uzun seçenek listelerine sahip olan s90, pazar alanında onu daha iyi tekliflerden biri haline getiriyor. S90, 5 Serisi gibiler kadar çevik değil ve bir E-Serisi kadar etkili bir şekilde tümsekleri emmiyor. Boyut ve fiyat açısından Volvo S90, ana Alman sedanlarının rakibi, ancak biraz farklı bir şey sunuyor. Artık konfor odaklı Inscription ve sportif R-Design donanım seviyeleriyle sınırlı, ancak her ikisi de iyi standart donanım seviyeleri sunuyor.

S90 Motorlar, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

T8 plug-in hybrid, 2.0 litrelik bir benzinli üniteyi bir elektrik motoruyla birleştirerek 385 hp güç sağlıyor. 0-60mph karşılaştırmasını sadece 5.0 saniyede ve elektrik motorunun anlık tepkisinin S90’ın hattan çıkmasına yardımcı olduğunu kesinlikle hissedebilirsiniz, ancak dört tekerlekten çekişinde etkisi büyük.

Bir dezavantajı, T8 versiyonunun, sürüş konforunu etkileyen ve aynı zamanda eğlenceli bir sürüş fikrini körelten ağır bir batarya paketi ile donatılmış olmasıdır. Cansız direksiyon ve onun kadar iyi değerlendirilmemiş bir sürüş pozisyonu ile birleşen bir his.

Bir XC90’ın içine zaten bir göz attıysanız, S90’ın birçok kabini tanıyacaksınız. Temel tasarım ve yüksek kaliteli kaplama çok benzer; S90, orta konsolda ve gösterge panelinde ahşap gibi doğal malzemelerin hoş bir şekilde kullanıldığı, rafine İsveç tasarımının güzel bir örneğidir.

Tüm otomobiller için standart özellikler cömerttir ve 19 inç alaşımları, LED farları, ön ve arka park sensörlerini, çift bölgeli klima kontrolünü ve ısıtmalı koltukları içerir.

Volvo, eski spor koltuklar, parlak siyah dış vurgular, arka gizlilik camı ve alçaltılmış spor süspansiyon ile S90 için iki trim seviyesi sunuyor. R-Design ve Inscription. Inscription arabaları daha yumuşak bir süspansiyon düzenine sahiptir. Krom dış kaplama, Nappa deri döşeme ve sürücü koltuğu için bir masaj işlevi ve kristal bir gearknob gibi kabin boyunca bir dizi lüks dokunuş getiriyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here