hyundai kona 198 hp

Hyundai Kona Artık Daha Güçlü!

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, crossover modeline yeni bir güncelleme daha getirdi. Geçtiğimiz sene sonunda makyaj operasyonu geçiren Kona, şimdi de yeni bir motor seçeneği ile satışa sunuldu. Yenilenen Hyundai Kona, 198 beygirlik benzinli motoru ile pazardaki ”en performanslı” crossover modellerinden biri oldu.

hyundai kona 198 beygirlik versiyon

Yeni Motor Seçenekleri İle 198 Beygirlik Hyundai Kona

Yenilenen Hyundai modelinin motor yelpazesine yeni seçenekler eklenmişti. Bu seçenekler arasında 1.0 litrelik turbo destekli benzinli bir motor ve 1.6 litrelik dizel 48V hafif hibrit (mild hybrid) motor vardı. Şimdi ise performans severlerin dikkatini çekecek yeni bir motor seçeneği Kona ile geliyor. Yeni 1.6 T-GDi motoru ile Kona, turbo destekli benzinli bir ünite sunuyor. 198 beygirlik güç değerine sahip bu yeni motor, Kona’yı B-SUV segmentinde ”performansı yüksek” bir seçenek olarak öne çıkarıyor.

hyundai kona

”Şimdi de güçlü ve dinamik bir versiyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyoruz.”

Yeni modelle ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, “Yeni KONA, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2021 yılında da B-SUV segmentinin en önemli modellerinden biri. İlk etapta ekonomik motor seçenekleriyle satışa başladığımız yeni modelimizin şimdi de güçlü ve dinamik bir versiyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyoruz. KONA N Line, atletik yapısı ve turbo motoruyla müşterilerimize günlük kullanımda oldukça heyecanlı bir sürüş keyfi yaşatacak” diye konuştu.

İkinci el satılık Hyundai Kona ilanları

Hyundai Kona 177 HP Test Sürüş İzlenimleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here